ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το νέο trend στα κοσμήματα επιστρέφει απ' τα παιδικά μας χρόνια


Αφροδίτη Σακκά

27 Φεβρουαρίου 2019

street_ny_02_19_221.jpg

Τον τελευταίο έναν χρόνο, έμοιάζε λες και όλοι φορούσαν έστω από ένα κρεμαστό κολιέ - και δικαίως. Το trend στα κοσμήματα ήταν απλό, ευέλικτο και μπορούσε να συνδυάσει οτιδήποτε φορούσαμε. Πουλόβερ και τζιν; Πολύ πιο όμορφα με ένα κρεμαστό. Floral φόρεμα και μποτάκια; Χρειαζόταν τουλάχιστον ένα κρεμαστό. Μερικούς μήνες μετά και ενώ τα κρεμαστά δεν έχουν φύγει ακόμα, αν αναζητάτε ένα νεό trend σας έχουμε τη λύση: Το μεταγιόν που ανοίγει (αυτό που παλιά θα μπορούσε να βρει κανείς μία μικροσκοπική φωτογραφία του αγαπημένου μας μέσα!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Το συγκεκριμένο κόσμημα είναι μοναδικό και ενδεχομένως να είχατε ένα ως παιδί. Τώρα, μπορείτε να το φορέσετε ξανά και να δείχνει το ίδιο cool. Φυσικά, το τι θα αποφασίσετε να βάλετε μέσα είναι δικό σας θέμα και αν αναρωτιέστε για το πώς να το φορέσετε, έχουμε μερικές ιδέες. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του πάνω από ένα ζιβάγκο ή μπλούζα με ψηλή λαιμόκοψη, αλλιώς μπορείτε να κάνετε layering και να το συνδυάσετε με άλλα λεπτεπίλεπτα κρεμαστά.

 

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να φορέσετε midi φόρεμα όπως τα fashion girls

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.