ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε καφέ μπότες, το νέο trend της άνοιξης 2019


Αφροδίτη Σακκά

10 Μαρτίου 2019

abaca_673992_100_1.jpg

Μπορεί να σας ακουστεί κλισέ, αλλά ενδεχομένως το καφέ να είναι το νέο μαύρο. Με μία ματιά στα καλύτερα street style looks από τα φετινά fashion weeks θα συμφωνήσετε πως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Το είδαμε φορεμένο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από πουλόβε μέχρι δερμάτινα παντελόνια και παλτό. Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως είδαμε περισσότερες καφέ μπότες, παρά μαύρες. Όχι οτι χρειάζεται να αφήσουμε πίσω μας το αγαπημένο μας ζευγάρι μαύρα μποτάκια, αλλά αυτή τη στιγμή το καφέ δείχνει απλά σύγχρονο και stylish.

Η σιλουέτες διαφέρουν από κλασικά ankle boots, μπότες μέχρι το γόνατο ή μέχρι τη μέση της γάμπας και σε πολλά διαφορετικά στιλ. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι απρόσμενα ευέλικτο και ταιριάζει με το γενικότερο 70s trend που κυριαρχεί τελευταία στις πασαρέλες, κάνοντας το καφέ την κατάλληλη επιλογή για μία vintage και bohemian αισθητική. Ταιριάζει ιδανικά και με minimal χρωματική παλέτα, όπως και με έντονα χρώματα. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να συνδυάσετε τις καφέ μπότες:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey there ?

A post shared by Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.