ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το χρώμα που θα κάνει το look σας να δείχνει πολυτελές σε δευτερόλεπτα


Αφροδίτη Σακκά

19 Μαρτίου 2019

street_milan_winter_02_19_160.jpg

Μόνο μερικοί μήνες μέσα στο 2019 και ήδη, υπάρχει ένα outfit που έχει αποδειχθεί πως είναι το πιο δημοφιλές στο Instagram μας: To μονόχρωμο ντύσιμο με απαλά χρώματα, όπως κρεμ, ανοιχτό καφέ, μπεζ και λευκό. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις έκαναν την εμφάνισή τους και στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 και το συγκεκριμένο, είναι ένα trend που μπορεί να φορεθεί εξαιρετικά εύκολα στην πραγματική ζωή.

Δείχνει προσεγμένο, κομψό, σοφιστικέ και stylish, ενώ είναι πανεύκολο να συνδυαστεί. Μπορεί να δείχνει ακριβό, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το look μπορεί να δημιουργηθεί και με κομμάτια που μπορούμε να βρούμε σε αρκετά χαμηλές τιμές. Το κλειδί της υπόθεσης, είναι να διαλέξετε oversized γραμμές και να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ, όπως και διαφορετικές υφές.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς να το ενσωματώσετε στο καθημερινό σας ντύσιμο, με την βοήθεια των αγαπημένων μας fashion influencers:

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα trends στα χρώματα για την Άνοιξη 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.