ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σανδάλια που θα φοράνε όλες το φετινό καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

22 Μαρτίου 2019

street_newyork_wss18_016.jpg

Κάθε σεζόν έχει και το δικό της "ugly shoe trend" - και για τη φετινή άνοιξη/καλοκαίρι, αυτά είναι τα γνωστά chunky σανδάλια που βλέπουμε συνήθως σε... τουριστικές περιοχές. Ανεξάρτητα με το στιλ, η διαδικασία προσαρμογής είναι σχεδόν πάντα η ίδια: Αρχικά είμαστε σκεπτικές, μετά αρχίζουμε να το δοκιμάζουμε και τελικά καταλήγουμε να μας αρέσει. 

Τα sporty σανδάλια έκαναν την εμφάνισή τους περύσι στην collection του οίκου Prada για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 και σιγά σιγά έχουν έρθει στο προσκήνιο, με αρκετούς σχεδιαστές να παρουσιάζουν το συγκεκριμένο στιλ. Από τα The Row μέχρι τα Marni, έχουμε δει διάφορες εκδοχές του, ενώ η Gucci παρουσίασε το συγκεκριμένο παπούτσι με διάφορες πέτρες και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Ωστόσο, ως trend, μπορεί να δυσκολεύει λίγο ως προς το πώς να φορεθεί στην πραγματική ζωή.

Οι fashion influencers, έχουν παίξει, φυσικά, μεγάλο ρόλο στο ότι τα αθλητικά αυτά σανδάλια έχουν γίνει mainstream - και μία γρήγορα ματιά στα Instagram τους μπορεί να μας δώσει αρκετούς απρόσμενους τρόπους να τα συνδυάσουμε. Από κομψές φούστες και φορέματα, μέχρι αθλητικά outfits, παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να ενσωματώσετε το νέο trend στα σανδάλια για το καλοκαίρι του 2019: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kia Marie ♑️ (@thenotoriouskia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yellow sunglasses make you instantly cool | ?: @torgonskayaa

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on

 

Δείτε ακόμη: 4 trends από τη NYFW που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.