ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το νέο trend στα σανδάλια που βλέπουμε παντού στο Instagram


Αφροδίτη Σακκά

14 Απριλίου 2019

37956330_2205727479672365_834970190990016512_n1.jpg

Η άνοιξη είναι εδώ - και μαζί της και τα νέα trends στα σανδάλια. Κι ενώ πιστεύαμε πως οι τάσεις των 90s έχουν κάνει πλέον σχεδόν όλες την εμφάνισή τους, τη φετινή σεζόν βλέπουμε την επιστροφή ενός στιλ παπουτσιού που απ' ότι φαίνεται στο Instagram, πρόκειται να κυριαρχήσει τους καλοκαιρινούς μήνες. Μιλάμε για το εξαιρετικά elegant trend στα σανδάλια με straps.

Το minimal αυτό στιλ περιλαμβάνει λεπτά straps που μοιάζει σαν να μην φοράμε καθόλου παπούτσια. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το αντίστοιχο του slip dress - η πρακτικότητά του το κάνει πολύ εύκολο να φορεθεί και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορεί το design του να είναι απλό, αλλά σίγουρα δεν είναι βαρετό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba) on

Είδαμε πρώτη φορά το trend στη resort collection της Phoebe Philo (όσο ήταν ακόμη creative director του οίκου) για το 2018, με τα nude σανδάλια της που είχαν τόσο λεπτά straps που σχεδόν δεν φαίνονταν. Τα έχουμε δει επίσης πρόσφατα στις συλλογές των Tibi και The Row, όπως και σε μικρότερα brands όπως By Far και Staud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Ο λόγος που έχουν αγαπηθεί τόσο, είναι, φυσικά, χάρη στο ότι μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε - από boyfriend jeans, μέχρι bike shorts, μέχρι mini φορέματα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.