ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3+1 prints που θα φοράμε τη φετινή Άνοιξη 2019


Αφροδίτη Σακκά

16 Απριλίου 2019

carolina_herrera_wss19_047.jpg

Αν είστε κάποια που επιλέγει κυρίως μονόχρωμα looks, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη. Κι αυτό γιατί την Άνοιξη 2019, τα trends στα prints είναι τόσο κομψά και κολακευτικά, που θα είναι κρίμα αν δεν τα δοκιμάσουμε. Χρώματα, γραφικά, δημιουργικές λεπτομέρειες - όλα αυτά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τάσεις της νέας σεζόν, ενώ μπορού να ενσωματωθούν εύκολα στο προσωπικό μας στιλ.

Φυσικά, τα florals και η έμπνευση από τη φύση είναι και αυτή την άνοιξη παρώντα - και θα είναι πάντα, αφού συγκαταλέγονται στα πιο κολακευτικά και διαχρονικά trends στην ιστορία της μόδας. Αυτή τη σεζόν, όμως, όσον αφορά τα prints, βλέπουμε διασκεδαστικές σκακιέρες, θηλυκά πουά και έντονες αποχρώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ διατείθενται για ένα εξαιρετικά δημιουργικό mix & match:

Σκακιέρα

Τα prints που μοιάζουν με μεγάλες σκακιέρες έκαναν την εμφάνισή τους στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των Balenciaga, Oscar de la Renta και Dries Van Noten, ενώ αποτελούν ιδανικές βάσεις για looks που θα τραβήξουν την προσοχή.

Εκκεντρικά floral

Το floral της άνοιξης 2019 χαρακτηρίζεται από έναν vintage χαρακτήρα και bold σχέδια. Σκεφτείτε prints που μπορείτε να βρείτε στη ντουλάπα της γιαγιάς ή στις σελίδες ενός περιοδικού των 50s και 60s. Οίκοι όπως Carolina Herrera, Dries Van Noten, Miu Miu και Gucci είναι υπεύθυνοι για την εξάπλωση του stylish print.

Art

Πραγματικά έργα τέχνης έγιναν υφάσματα στις πασαρέλες των Marni, Chanel, Balenciaga, Louis Vuitton και Vaquera. Τα looks περιλάμβαναν σχέδια και patterns που έμοιαζαν σαν να είχαν δημιουργηθεί από ένα πινέλο πάνω σε καμβά, δίνοντας στα ρούχα ένα extra touch δημιουργικότητας.

Πουά

Το πουά έκανε την εμφάνισή του στις συλλογές των Carolina Herrera, Max Mara και Rejina Pyo - είτε σε head-to-toe looks, είτε σε oversized μορφή, το print για τη φετινή σεζόν είναι διασκεδαστικό και κομψό.

Δείτε ακόμη: Τα χρώματα της Άνοιξης 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.