ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το στιλιστικό κόλπο που θα κάνει κάθε απλό look να δείχνει cool


Αφροδίτη Σακκά

30 Απριλίου 2019

street_fashion_wss18_025.jpg

Αν κάποιες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το styling, αυτές είναι οι fashion influencers στο Instagram. Δε χρειάζονται πάντα νέα κομμάτια για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα looks - απλά δοκιμάζουν τα ίδια ρούχα με διαφορετικούς τρόπους. Είτε με layering, είτε με εκκεντρικά items, μας δίνουν πάντα φρέσκιες ιδέες.

Ακόμα και με τα trends της εκάστοτε σεζόν, οι γυναίκες αυτές θα πειραματιστούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Μία από τις πιο αγαπημένες μας γι' αυτόν τον λόγο, είναι η Maria Bernad, η οποία έχει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να συνδυάζει αποχρώσεις και σιλουέτες, κάνοντας και τους πιο απλούς συνδυασμούς να μοιάζουν super cool. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι λεπτές ζακέτες είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν και για την άνοιξη 2019, τις φοράμε σε στενή γραμμή και με μερικά από τα κουμπιά ανοιχτά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Συνδυάστε, λοιπόν, τη λεπτή σας ζακέτα με ένα top από μέσα, αφήστε τα πάνω και τα κάτω κουμπιά ανοιχτά, και διαλέξτε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με flare για casual, αλλά κομψές εμφανίσεις. Bonus points, αν συνδυάσετε παστέλ αποχρώσεις της άνοιξης 2019.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.