ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι τσάντα να κρατήσετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2019

50553802_300776667458636_6621551636303803107_n.jpg

Ένας γάμος - εκτός από την ένωση δύο αγαπημένων ανθρώπων - είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να φορέσουμε τα ρούχα που προορίζονται για τέτοιου είδους ξεχωριστές περιστάσεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τα outfits μίας καλεσμένης σε γάμο, όπως και πολύς χώρος για πειραματισμούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

Συνήθως, τα φορέματα είναι αυτά που μας κερδίζουν περισσότερο, αν και πολλές φορές, νιώθουμε πως φοράμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Η λύση σε αυτό, είναι φυσικά, τα αξεσουάρ, που μπορούν να δώσουν εντελώς νέο αέρα σε ένα look και να το κάνουν να δείχνει απόλυτα stylish, όσο απλό κι αν είναι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) on

Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για τη φετινή σεζόν, είναι οι μικρές τσάντες χειρός από χάντρες - και αποτελούν τις ιδανικές statement bags που θα ταιριάξουν με τα wedding guest looks σας. Πειραματιστείτε με τα χρώματα, αλλά μπορείτε να διαλέξετε ένα ουδέτερο λευκό, κρεμ ή μία metallic απόχρωση για να είστε σίγουρες πως θα ταιριάξουν με τα περισσότερα ρούχα σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE JOHANNSEN ? (@annejohannsen) on

 

Δείτε ακόμη: Bucket bags: Οι τσάντες που λατρεύει και η Olivia Palermo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.