ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 βασικά items που χρειάζεστε φέτος στις διακοπές


Αφροδίτη Σακκά

2 Ιουνίου 2019

58909986_168777650783552_8398564989885078339_n.jpg

Αν δεν έχετε ήδη αρχίσετε να κανονίζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, λογικά θα αρχίσετε να το κάνετε σύντομα, αφού το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο. Μπορεί τα ταξίδια και οι εκδρομές να προορίζονται για χαλάρωση, αλλά πριν από αυτό χρειάζεται μία σχετική οργάνωση. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο προορισμός μας, υπάρχουν μερικά essentials τα οποία χρειάζεται να βρίσκονται σίγουρα στη βαλίτσα των διακοπών.

Παρακάτω, θα βρείτε τα τρία items που είναι απαραίτητα για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, με την υπογραφή των αγαπημένων μας fashion girls:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι σανδάλια, τα οποία θα είναι άνετα για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά θα δείχνουν πάντα κομψά. Φέτος, μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι slides σε ουδέτερο χρώμα, ή ένα ζευγάρι με λεπτά straps που δένουν στον αστράγαλο.

Kαλοκαιρινά κοσμήματα

Θέλουμε κοσμήματα που θα είναι λεπτεπίλεπτα, έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψό layering. Διαλέξτε κοχύλια, πέρλες ή λεπτές χρυσές αλυσίδες για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Essentials για την παραλία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Warne Shadbolt (@nicolewarne) on

Φυσικά, θα χρειαστούμε ένα απλό bikini που μας κάνει να νιώθουμε πάντα άνετα και με αυτοπεποίθηση - διαλέξτε ένα strapless για όμορφο μαύρισμα!

 

Δείτε ακόμη: 3 λόγοι για να επιλέξετε ψηλόμεσο μαγιό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.