ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 σανδάλια που ταιριάζουν με όλα


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουνίου 2019

street_newyork_wss18_086.jpg

Υπάρχουν κάποια κλασικά στιλ σανδαλιών που μπορούν τα ταιριάξουν με οτιδήποτε έχουμε στη ντουλάπα μας. Είναι σανδάλια που επανέρχονται συνεχώς στη μόδα σε διαφορετικές εκδοχές και όχι μόνο για ειδικές περιστάσεις, αλλά και για το καθημερινό μας ντύσιμο.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει διαχρονικά στιλ που παραμένουν κομψά όσα χρόνια κι αν περάσουν - απλά μερικές φορές ίσως να θέλουμε μία πιο φρέσκια εκδοχή τους, με διαφορετική σιλουέτα, χρώμα ή τακούνι. Παρακάτω, τα τρία σανδάλια που ταιριάζουν με όλα: 

Χρυσά σανδάλια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Αν παρατηρήσετε τα feeds των αγαπημένων σας Γαλλίδων στο Instagram, θα δείτε πως τα χρυσά σανδάλια βρίσκονται στα περισσότερα looks τους το καλοκαίρι και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε πιθανό outfit.

Σανδάλια με ένα strap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Rose Thatcher (@emmarosestyle) on

Τα σανδάλια με ένα strap, είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν είτε με τα καθημερινά looks σας στο γραφείο, μέχρι σε επίσημα events, όπως καλοκαιρινούς γάμους, κ.α.

Σανδάλια με πολύ λεπτά straps

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eniswardrobe (@eniswardrobe) on

Είτε διαλέξετε ένα στιλ με χαμηλό, είτε με ψηλό τακούνι, αυτά τα σανδάλια μπορούν να φορεθούν παντού. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κομψές pencil φούστες, αέρινα φορέματα και φαρδιές παντελόνες - οτιδήποτε καλοκαιρινό υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.