ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτά τα σανδάλια έχουν γίνει το παπούτσι του 2019


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουλίου 2019

56161428_2435886983088269_2007486985939069398_n.jpg

Μπορεί να μην είναι και το ιδανικό σενάριο να φοράμε το ίδιο ρούχο ή αξεσουάρ με κάποιον που κάθεται δίπλα μας, αλλά όπως φαίνεται, μερικά items έχουν τόση επιτυχία που είναι αναπόφευκτο.

Το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει ένα ζευγάρι σανδάλια που φορούν όλοι, από editors, μέχρι influencers, μέχρι street style stars: τα σανδάλια με τετράγωνο σχήμα και λεπτά straps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Τα συγκεκριμένα σανδάλια, τα έχουμε δει σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ενώ φαίνεται πως μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε. Τα είδαμε στους δρόμους του Παρισιού στο Haute Couture Week στο Παρίσι που πέρασε, ενώ έχουν κατακλύσει κάθε Instagram feed των αγαπημένων μας fashion girls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Ο λόγος που είναι τόσο επιτυχημένα, είναι επειδή το κομψό τους σχήμα τα κάνει να δείχνουν πάντα πολυτελή και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση, ενώ τα λεπτά straps κολακεύουν το πόδι και μπορούν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης σε κάθε απλό look.

 

Δείτε ακόμη: 10 looks με mini τζιν φούστα που δεν δείχνουν πολύ girly

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.