ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Χριστούγεννα & Ζώδια: Τι δώρο να πάρεις στο καθένα (που όντως θα του αρέσει)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα & Ζώδια: Τι δώρο να πάρεις στο καθένα (που όντως θα του αρέσει)
Pexels
Ας αφήσουμε τα ζώδια να μας καθοδηγήσουν στις φετινές χριστουγεννιάτικες αγορές των δώρων μας! Ίσως να πάνε καλύτερα, ποιος ξέρει;

Και πάλι φέτος σκέφτεσαι τι δώρο να πάρεις στη μαμά σου, στις φίλες σου, στην αδερφή σου, στην αγαπημένη συνάδελφο στο γραφείο, σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο τελοσπάντων. Μη σκας! Σου έχω ετοιμάσει μια λίστα βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα για να σε βγάλω από το αδιέξοδο των γιορτών. Πάρε φέτος την απόφαση και αγόρασε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου ανάλογα με το ζώδιο του καθενός! Αφού όλοι διαβάζουμε τα ζώδια είτε τα πιστεύουμε, είτε όχι, γιατί να μη δοκιμάσουμε και αυτό;

Δες παρακάτω τη λίστα των δώρων, τα οποία είναι σεταρισμένα αριστοτεχνικά με τα αντίστοιχα ζώδιά τους και καλά ψώνια!

Κριός

Θέλει λίγο να φαίνεται, θέλει λίγο να τα κάνει όλα και γρήγορα, είναι και έντονη προσωπικότητα. Μια δερμάτινη τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες είναι το καταλληλότερο δώρο για τον παρορμητικό και εξωστρεφή Κριό της ζωής σου.

Jenny.Gr

Ταύρος

Δώστου χουχούλιασμα και πάρτου την ψυχή! Το αγαπημένο του είναι να κάθεται σπίτι με ένα ποτήρι καλό κρασί, ένα καλομαγειρεμένο φαγητό και μια αξιόλογη ταινία. Είναι λογικό αυτές οι fluffy εκρού παντόφλες να γίνουν οι αγαπημένες του.

Jenny.Gr

Δίδυμος

Ποτέ δεν σταματά! Ακούραστος, χαμογελαστός και μέσα στην ενέργεια ο Δίδυμος. Για να σε αγαπήσει περισσότερο, πάρτου ένα backpack για όλες τις δραστηριότητές του. Αν είναι και σε έντονο χρώμα, ακόμα καλύτερα.

Jenny.Gr

Καρκίνος

Ευαίσθητος και αγαπησιάρης. Ρομαντικός και λίγο γκρινιάρης. Με ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες πυτζάμες όμως θα του χαρίσεις ένα μεγάλο χαμόγελο και εσύ θα κερδίσεις μια ζεστή αγκαλιά!

Jenny.Gr

Λέων

Ένας είναι ο βασιλιάς εδώ και αυτός είναι ο Λέων! Το χρυσό και τα κοσμήματα είναι το φόρτε του, ειδικά τα ξεχωριστά κοσμήματα που σπανίζουν. Αν του χαρίσεις αυτό το χρυσό choker σε σχήμα κηρήθρας, με μια μελισσούλα πάνω, θα το θυμάται και θα στο ξεπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Jenny.Gr

Παρθένος

Μια αγάπη για την καθαριότητα και την τάξη την έχουν οι Παρθένοι και τους λατρεύουμε για αυτό. Αυτό το mini kit καθαρισμού για κρεπ υφάσματα είναι το πιο κατάλληλο δώρο και το ξέρουν!

Jenny.Gr

Ζυγός

Το καλύτερο δώρο για έναν Ζυγό είναι ένα ρούχο. Ένα καλαίσθητο ρούχο όμως, που να ακολουθεί τις τάσεις, αλλά όχι και πολύ, που να συνάδει με τον χαρακτήρα του, αλλά να τον πουσάρει και να πειραματιστεί. Γενικά δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Ίσως αυτό το LBD.

Jenny.Gr

Σκορπιός

Σκοτεινός τύπος με μυστικιστικές αναζητήσεις. Αυτός σίγουρα διαβάζει ζώδια! Ένα υπέροχο δώρο για έναν Σκορπιό είναι ένα βελούδινο κοντό jacket σε μαύρο, φυσικά, χρώμα με κεντημένα αστέρια. Δε θα το βγάλει από πάνω του.

Jenny.Gr

Τοξότης

Η ταξιδιάρα ψυχή του Τοξότη λατρεύει τη φύση, την περιπέτεια και το καινούργιο. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να του κάνεις είναι ένας μάλλινος σκούφος για να τον κρατάει ζεστό στις χειμερινές εξορμήσεις του! Έχει και φουντίτσα για χαριτωμενιά.

Jenny.Gr

Αιγόκερως

Μόνο πρακτικά δώρα εδώ παιδιά και όσο γίνεται σε πιο μουντά χρώματα. Αυτά μαύρα αρβυλάκια είναι εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον σοβαρό και εργασιομανή Αιγόκερω.

Jenny.Gr

Υδροχόος

Ειλικρινά τώρα θέλεις να βγάλεις άκρη με το τι θα ήθελε για δώρο ένας Υδροχόος; Μπορεί τη μια μέρα να θέλει αντίγραφο της ταινίας του Παζολίνι και την άλλη να θέλει ένα φούτερ με τα Αρκουδάκια της Αγάπης. Ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες κάλτσες είναι ότι πρέπει!

Jenny.Gr

Ιχθύς

Πάντα θα ακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, με έναν δικό τους μοναδικό και μερικές φορές παιδικό τρόπο. Το balaclava είναι πολύ in fashion το 2022, αλλά το συγκεκριμένο έχει και αυτάκια! Ο Ιχθλυς σου θα το λατρέψει!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS