ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να μη φορέσεις σε ένα αεροπλάνο (από προσωπική εμπειρία)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Δεκεμβρίου 2022

Τι να μη φορέσεις σε ένα αεροπλάνο (από προσωπική εμπειρία)
Pexels
Ποια είναι τα 5 ρούχα που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ σε ένα αεροπλάνο από προσωπική εμπειρία; Διάβασε το παρακάτω άρθρο και άλλαξε για πάντα την εμπειρία της πτήσης σου!

Γιορτές είναι, όλο και κάπου θα πετάξεις! Αν δεν πας τώρα, τότε σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα ανέβεις σε ένα αεροπλάνο για νέες περιπέτειες ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Πόσες φορές όμως σου έχει τύχει να φορέσεις στο αεροπλάνο κάτι που να σου προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς την πτήση και το ταξίδι σου; Μην ανησυχείς όμως, διότι μέσα από τα δικά μας λάθη δημιουργήσαμε μια λίστα που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη από δω και στο εξής!

Διάβασε και μάθε ποια είναι τα 5 χειρότερα ρούχα για να φορέσεις σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο και απόλαυσε την κάθε πτήση σου.

  1. Ψηλόμεσο βαμβακερό παντελόνι

Ότι χειρότερο μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα αεροπλάνο. Δεν τεντώνει, οπότε στην «απίθανη» περίπτωση που πρηστείς στην πτήση, τα πράγματα είναι δύσκολα.

  1. Κολάν με πολλές ραφες

Ίσως ακούγεται πολύ συγκεκριμένο, αλλά αυτές οι ραφές όσο περνάει η ώρα θα θέλουν να μπουν μέσα στο δέρμα σου!

  1. Παπούτσια χωρίς κάλτσες

Το να περνάς την ασφάλεια του αεροδρομίου ξυπόλητη είναι κάπως ανθυγιεινό, οπότε καλύτερα να φοράς άνετα παπούτσια ΜΕ κάλτσες.

  1. Κοντό σορτσάκι

Το να μην υπάρχει κάτι μεταξύ εσού και του καθίσματος του αεροπλάνου, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν ζεσταίνεσαι τόσο πολύ όμως, καλό θα είναι να δέσεις ένα φούτερ στη μέση σου για να αποφύγεις τη δυσάρεστη «συνάντηση».

  1. Οτιδήποτε μεταλλικό

Για τους προφανείς λόγους!

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και να σας σώσαμε από μελλοντικά βάσανα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.