ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Dinner Party Time: 9 outfits για να όλες τις περιστάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιανουαρίου 2023

Dinner Party Time: 9 outfits για να όλες τις περιστάσεις
Instagram/aimeesong
Σε κάλεσαν σε ένα dinner party, αλλά οι ερωτήσεις σχετικά με το outfit σου σε ταλανίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση. Μη σκας! Διάβασε το παρακάτω άρθρο και νοιώσε απελευθερωμένη.

Το τι να φορέσεις σε ένα dinner party είναι μια συνεχής ερώτηση ανά τα χρόνια και οι ερωτήσεις που έρχονται πακέτο με την μεγάλη αρχική ερώτηση είναι άπειρες.

«Να βάλω φλατ ή τακούνια;»

«Να φορέσω «καλό» φόρεμα ή κάτι πιο μοντέρνο;»

«Να κρατήσω backpack ή clutch;»

Γενικά τα ερωτήματα πολλά και η απάντηση είναι μια: Σε ένα dinner party (χωρίς dress code) φοράς ότι θέλεις και ότι αισθάνεσαι πιο άνετο για να περάσεις ένα βράδυ με φαγητό, ποτό, περπάτημα και ίσως χορό. Είναι μια ευκαιρία να φορέσεις κομμάτια και να κάνεις συνδυασμούς, που στην καθημερινότητά σου δε θα τολμούσες. Επίσης δες το σαν μια ευκαιρία για να πειραματιστείς με τους διαφορετικούς εαυτούς σου και τα διαφορετικά τους στυλ.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω 9 προτάσεις για το τι θα μπορούσες να βάλεις σε ένα dinner party. Δες τες, εμπνεύσου ή και ακόμα αντέγραψε μερικές από αυτές. Το θέμα είναι να περάσεις καλά στην έξοδό σου και να μην αισθάνεσαι άβολα.

1. Φόρα μια βελούδινη παντελόνα, ιδανικά σε χρώμα πολύτιμου λίθου και σέταρέ τη με ένα σατέν πουκάμισο. Άστο μισάνοιχτο και συνδύασε με τις Mary Janes σου.

2. Συνδύασε το πλεκτό maxi φόρεμά σου με τα χαμηλοτάκουνα ankle μποτάκια σου και είσαι έτοιμη.

3. Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το party φόρεμά σου και τις αγαπημένες σου γόβες.

4. Αν έχεις διάθεση φόρα ένα λαμπερό jumpsuit και ένα ζευγάρι Mary Janes.

5. Σέταρε το αμάνικο πουλοβεράκι σου με ένα δερμάτινο παντελόνι και loafer-άκια για ένα πιο casual αλλά stylish look.

6. Βάλε την μεταλλική mini φούστα σου με ένα μάλλινο ζακετάκι και συνδύασε το με ένα ζευγάρι sling backs.

7. Για μια πιο up dated εμφάνιση δοκίμασε να φορέσεις ένα μάλλινο παντελόνι με ένα λαμπερό top, κάλτσες και φυσικά μπαλαρίνες.

8. Το διαχρονικό LBD με ένα ζευγάρι minimal πέδιλα.

9. Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα t-shirt και ένα pie de pull σακάκι.Φόρα τα sling backs σου και καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.