ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Shopping Alert: Οι 5 κομψές τσάντες που θα κρατάς κάθε μέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2023

Shopping Alert: Οι 5 κομψές τσάντες που θα κρατάς κάθε μέρα
Pexels
Πόσα κουτάκια πρέπει να τσεκάρεις για να αγοράσεις μια καθημερινή τσάντα; Πραγματικά πάρα πολλά. Υπάρχουν όμως μερικές που τα πληρούν όλα.

Μια καθημερινή τσάντα είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε, όλες χρειαζόμαστε και όλες κρατάμε κάθε μέρα, σχεδόν όλη μέρα. Ένα τόσο χρηστικό κομμάτι θα πρέπει να είναι και ποιοτικό για να αντέξει τις «κακουχίες», θα πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ γιατί το κρατάς όλη μέρα, θα πρέπει να είναι σε ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει σχεδόν με όλα τα looks σου και φυσικά να κλείνει καλά για να είναι ασφαλές το περιεχόμενο.

Φυσικά και καθημερινές τσάντες υπάρχουν άπειρες, σε πάρα πολλά σχέδια, χρώματα και ποιότητες, αλλά δεν ανταποκρίνονται όλες στα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και έψαξα και βρήκα τις πιο κομψές καθημερινές τσάντες για εσένα, που τρέχεις όλη μέρα και έχεις απαιτήσεις από την τσάντα σου και καλά κάνεις.

Δες στην παρακάτω λίστα ποιες 5 πέρασαν στον τελικό και για extra δωράκι σου έχω και το link για άμεση αγορά. Καλά ψώνια!

1. Το minimal δερμάτινο backpack

Jenny.Gr

Βρες το εδώ.

2. Η τρίχρωμη τσάντα ώμου

Jenny.Gr

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

3. Η τσάντα από ανακυκλωμένα υλικά

Jenny.Gr

Βρες την εδώ.

4. Το υφασμάτινο μοντέρνο backpack

Jenny.Gr

Μπορείς να το βρεις εδώ.

5. Η τσάντα με το μονόγραμμα

Jenny.Gr

Βρες την εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.