ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ποιο κομψό παπούτσι μπορείς να σετάρεις τέλεια με τζιν και κολάν;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Μαρτίου 2023

Shopping Alert: Ποιο κομψό παπούτσι μπορείς να σετάρεις τέλεια με τζιν και κολάν;
Κάντο όπως τα It-girls

Φυσικά και οι μπαλαρίνες έχουν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά τους και μπορούν να φορεθούν με -κυριολεκτικά- τα πάντα, αλλά υπάρχει ακόμα ένας τύπος παπουτσιού που δένει απίθανα ειδικά με τα τζιν και τα κολάν. Δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα μας slingbacks!

Είναι κομψά, σικάτα και μπορούν να αλλάξουν το ύφος ενός outfit με πολύ απλό τρόπο. Πολλά από τα πιο in fashion κορίτσια αυτή τη στιγμή τα προτιμούν για τις εμφανίσεις τους, μιας και η άνοιξη πλησιάζει.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω 5 ξεχωριστά και κομψά slingbacks για να μπεις και εσύ σιγά σιγά στο ανοιξιάτικο κλίμα.

1. Το ψηλοτάκουνο, sexy slingback θα σου δώσει τους απαραίτητους «glamourness» πόντους για τη βραδινή σου έξοδο. Φυσικά και μπορείς να το σετάρεις άψογα με ένα τζιν παντελόνι είτε αυτό είναι skinny, είτε boyfriend, μαζί με ένα κορμάκι ή ένα γυαλιστερό crop top. Αν θέλεις να το συνδυάσεις με το κολάν σου καλύτερα να δοκιμάσεις από πάνω ένα oversized πουκάμισο με ανοιχτά τα 3 πρώτα κουμπιά και ένα δαντελένιο bralette από μέσα.

Jenny.Gr

Σατέν slingback σε blue electric - Βρες το εδώ

2. Το φλατ λουστρίνι slingback είναι ο καλύτερός σου φίλος για το γραφείο. Συνδύασέ το με ένα τζιν καμπάνα, μια μπλούζα με pussy bow και ένα μεσάτο σακάκι. Αν το φορέσεις με το κολάν σου, τότε δοκίμασε ένα oversized t-shirt και ένα oversized blazer.

Jenny.Gr

Δερμάτινο λουστρίνι slingback σε λευκό του πάγου - Βρες το εδώ

3. Το φούξια λουστρίνι slingback θα σου κάνει εξαιρετική παρέα στα dinner party σου. Σέταρέ το με το αγαπημένο σου κολάν για μια πιο 80's εμφάνιση, με μεγάλα κοσμήματα και ένα ανδρικό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι ψηλά. Extra tip: μπορείς να βάλεις μια καρφίτσα ή ένα σκουλαρίκι με clip κούμπωμα στο πρώτο κουμπί. Αν θέλεις τώρα να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου, δοκίμασε ένα μαύρο skinny και συνδύασε το με ένα πλεκτό twin set.

Jenny.Gr

Λουστρίνο slingback σε φούξια - Βρε το εδώ

4. Το passepartout nude σατέν slingback μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη την ημέρα. Από το γραφείο μέχρι το bar το βράδυ. Το φοράς με το τζινάκι σου το ίσιο και ένα λεπτό μάλλινο ζιβάγκο ή με ένα κολάν και ένα λεπτό πλεκτό midi φόρεμα.

Jenny.Gr

Σατέν nude slingback - Βρες το εδώ

5. Το σουέτ φούξια slingback θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου στο Κυριακάτικο brunch. Είναι fun και ευκολοφόρετο, οπότε συνδυάζεται πολύ εύκολα με ό,τι θέλεις. Μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα κολάν και ένα oversized πουλόβερ ή με ένα τζιν φαρδύ παντελόνι, ένα χρωματιστό t-shirt και μια μακριά μάλλινη ζακέτα.

Jenny.Gr

Δερμάτινο σουέτ slingback σε φούξια - Βρες το εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.