ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring is coming: Τα 6 φορέματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την Άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαρτίου 2023

Spring is coming: Τα 6 φορέματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την Άνοιξη
Instagram/juliesfi
Φτάνει με τον χειμώνα

Δε τον λες και σκληρό χειμώνα αυτόν που έχουμε τώρα, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι χειμώνας. Και στη σκέψη μόνο πιο ηλιόλουστων και θερμών ημερών, μπαίνουμε στη διαδικασία να φανταζόμαστε πιο ελαφριά ρούχα. Και τι πιο ελαφρύ και ανοιξιάτικο από ένα φόρεμα;

Το φόρεμα, ένα ρούχο που από μόνο του μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο look, είναι απλό, ευκολοφόρετο και φυσικά ανάλαφρο. Όπως θέλουμε να είναι η ψυχολογία μας την Άνοιξη. Για αυτό τα αγαπάμε, για αυτό τα θέλουμε στην ντουλάπα μας.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, σας έχω τα 6 φορέματα που θα σας κάνουν να θέλετε να έρθει η Άνοιξη τώρα, μόνο και μόνο για να τα φορέσετε!

1. Τα κλασικά floral

Φυσικά και τα αγαπημένα μας floral είναι στην κορυφή της λίστας. Είναι συνυφασμένα με την Άνοιξη, όπως άλλωστε είχε πει και η Miranda Priestly στο The Devil Wears Prada «Florals? For Spring? Groundbreaking».

2. Η διαφορετική λαιμόκοψη

Για ένα πιο sexy αποτέλεσμα, αυτή την Άνοιξη δείξε τους ώμους σου. Φυσικά εκτός από sexy μπορείς να είσαι και updated, οπότε η διαφορετική λαιμόκοψη είναι ό,τι πιο hot.

3. Το σετάκι

Ναι, το να σετάρεις το φόρεμά σου με ασορτί σακάκι είναι από τα must της σεζόν. Με 50's αέρα και περισσή κομψότητα μας αρέσει πολύ.

4. Πες ναι στο τουίντ

Κατάλληλο για το γραφείο και για πιο casual περιστάσεις, το τουίντ φόρεμα κάνει τη μετάβαση από τον Χειμώνα στην Άνοιξη παιχνιδάκι.

5. Τα διάσημα -πλέον- cutouts

Αν δε τα έχεις δοκιμάσει ακόμα, τότε τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Πειραματίσου!

6. Γιατί το crochet ήρθε για να μείνει

Από το 2021 το crochet έχει αγαπηθεί και φορεθεί πολύ. Δεν είναι παράξενο, αφού είναι ελαφρύ, fun και μπορείς από μέσα να φορέσεις πολλά διαφορετικά κομμάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.