ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να πετύχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία; Μια expert μας απαντά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουλίου 2023

Πώς να πετύχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία; Μια expert μας απαντά
Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί «Και τώρα τι να βάλω;» ακόμα και για να πας στην παραλία; Σας έχουμε την απάντηση

Και ποιος δεν θέλει να πηγαίνει στην παραλία με ένα look μέσα στο οποίο να αισθάνεται όμορφα, σικάτα αλλά και άνετα; Πόσο δύσκολο είναι αυτό και πώς μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς να φτάνουμε σε υπερβολές;

Σίγουρα έχουμε πάει όλοι μας στην παραλία -κάποιες φορές- ντυμένοι με παλιά μας ρούχα ή ρούχα που δεν τα φορούσαμε πια και τα κατατάξαμε -λανθασμένα- στα ρούχα παραλίας. Θυμόμαστε όμως και πολύ καλά πως δεν αισθανόμασταν άνετα να πάμε για ένα φαγητό αμέσως μετά την παραλία ή ακόμα και εκεί δεν αισθανόμασταν κομψοί και «στα καλύτερά μας». Προφανώς και δεν μπορούμε συνεχώς να είμαστε «στην τρίχα», αλλά πάντα όταν βγαίνουμε περιποιημένοι και με outfit που μας αρέσει, η ψυχολογία μας αλλάζει.

Από την άλλη δεν είναι λύση να πηγαίνουμε για μπάνιο και να ντυνόμαστε λες και θα βγούμε για ποτό, διότι δεν είναι αυτή η συνθήκη άλλωστε. Τι να τα κάνουμε τα μεγάλα σκουλαρίκια ή τα ψηλοτάκουνα στην παραλία; Καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο look και στην εκάστοτε περίσταση.

Για να απαντήσουμε λοιπόν στο φλέγον ερώτημα του καλοκαιριού «Πώς να κάνω μια εντυπωσιακή, αλλά ισορροπημένη εμφάνιση στην παραλία;» ρωτήσαμε την expert στο beachwear Μάντυ Οικονομοπούλου, founder και creative director του ελληνικού brand therinós και η απάντησή της μας κάλυψε και με το παραπάνω.

Jenny.Gr
Μάντυ Οικονομοπούλου

«Για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία, ένα statement ολόσωμο μαγιό, που μπορεί να φορεθεί ταυτόχρονα και ως ρούχο για μετά την παραλία, είναι μια απόλυτα chic επιλογή. Από πάνω μπορείτε να το συνδυάσετε με μια αέρινη, διάφανη μεταξωτή παντελόνα -τύπου resort wear- ένα λιτό, φλατ σανδάλι και μια ψάθινη basket τσάντα. Αυτόματα είστε έτοιμες να συνεχίσετε από την παραλία τις βόλτες σας στο νησί ή στην πόλη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.