ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι χρώμα μαγιό θα πάρεις φέτος το καλοκαίρι; Δες τις 5 updated τάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουνίου 2023

Τι χρώμα μαγιό θα πάρεις φέτος το καλοκαίρι; Δες τις 5 updated τάσεις
Instagram/saraloura
Τα 5 απόλυτα color trends για μαγιό αυτή τη σεζόν

Το καλοκαίρι έφτασε και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Είτε αισθάνεσαι έτοιμη, είτε όχι η παραλία είναι μονόδρομος. Για να πας όμως στην παραλία χρειάζεσαι δύο πολύ βασικά πράγματα: ένα μαγιό και αντηλιακό.

Για το αντηλιακό μπορείς να επισκεφθείς την λίστα με τα 10 καλύτερα της αγοράς και για μαγιό συνέχισε να διαβάζεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν πας να ψωνίσεις ένα καινούργιο μαγιό είναι να πας αρκετό καιρό πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και αφού έχεις κάνει ένα με δύο μπάνια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πιεστικό από το φεύγεις την επόμενη μέρα για δύο εβδομάδες στο αγαπημένο σου νησί και εσύ να ψάχνεις για μαγιό. Το πιθανότερο είναι να αγοράσεις κάτι που δε θα σου αρέσει, μόνο και μόνο για να πάρεις κάτι. Επίσης καλό είναι να έχεις κάνει μερικά μπάνια, ώστε να έχεις μια καθαρή άποψη σχετικά με το αν το χρώμα του μαγιό ταιριάζει με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Για να σε διευκολύνουμε και να διαλέξεις πιο εύκολα, σου έχουμε στην παρακάτω λίστα τις 5 χρωματικές τάσεις των μαγιό για αυτό το καλοκαίρι. Κράτα σημειώσεις!

1. Σε γήινα χρώματα

2. Στο αγαπημένο χρώμα της Barbie

3. Σε μεταλλικές αποχρώσεις

4. Στο διαχρονικό μαύρο

5. Στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.