ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μια τζιν φούστα την άνοιξη είναι must - 5 cool & casual σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Μαΐου 2024

Μια τζιν φούστα την άνοιξη είναι must - 5 cool & casual σύνολα
Instagram/veneti.a
Δοκίμασε να φορέσεις τη φούστα σου αυτή την άνοιξη

Το κομμάτι που έμεινε από την επέλαση της Y2K τάσης και θα κάτσει παρέα μας για ακόμα μια σεζόν -και ίσως όχι μόνο- είναι η τζιν φούστα. Μπορεί πέρυσι να ήταν η χρονιά του mini και φέτος του midaxi, αλλά η τζιν ύφασμα μήκος δεν κοιτά και δεν έπεσε ποτέ από τις top προτιμήσεις του κοινού. Αυτή την άνοιξη λοιπόν είναι ένα από τα κομμάτια που θέλουμε στη ντουλάπα μας και -μεταξύ μας- ειδικά στη midaxi μορφή της.

Φυσικά μια τζιν φούστα δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι μπλε, μπορεί να είναι γκρι, μαύρη, εκρού, λευκή ή ακόμα και πράσινο παστέλ ή λαδί. Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στο ύφος της, δηλαδή τα τρουκς, οι τσέπες, τα κορδόνια, τα βολάν, το σκίσιμο είναι όλα αποδεκτά και «μέσα στο παιχνίδι». Αν ψάχνεις και εσύ έμπνευση για το πώς να φορέσεις τη τζιν φούστα σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες πώς φοράνε οι «φίλες» από το Instagram τις δικές τους. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες πως να φορέσεις τη τζιν φούστα αυτή την άνοιξη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.