ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Τα sneakers που θα βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαΐου 2024

Trend Alert: Τα sneakers που θα βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν
Instagram/tinvcb
Ποια είναι τα 5 sneakers που θα φοράμε συνέχεια το υπόλοιπο 2024;

Έχει έρθει ο καιρός που χωνόμαστε στις ντουλάπες μας ώστε να τις κάνουμε λιγάκι πιο ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές. Τα βαριά και πολύ ζεστά ρούχα αποχωρούν, ενώ τη θέση τους παίρνουν τα βαμβακερά και ανάλαφρα κομμάτια. Μην αποχωριστείς όμως ακόμη τα λεπτά πλεκτά σου ή τα φούτερ σου, διότι ο καιρός είναι ακόμα απρόβλεπτος. Μαζί λοιπόν με τα ρούχα μας, έχει έρθει η ώρα να φτιάξουμε και τα παπούτσια μας και να αποφασίσουμε ποια θα αφήσουμε και ποια θα κρατήσουμε.

Στα παπούτσια το πράγμα είναι πιο εύκολο από ότι στα ρούχα. Αφήνουμε τις μπότες και ό,τι έχει γούνα και κρατάμε όλα τα υπόλοιπα. Όλα όμως; Καλό θα είναι να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στη συλλογή των sneakers σου, καθώς τα trends για το υπόλοιπο 2024 είναι αρκετά συγκεκριμένα. Αν θέλεις να κινείσαι στα πλαίσια των τάσεων, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια είναι τα 5 sneakers που θα φοράμε όλοι την επόμενη σεζόν. Κράτα σημειώσεις και φτιάξε την πιο cool συλλογή με sneakers!

1. Αυτά με την χαμηλή σόλα

2. Αυτά που λατρεύουν τα Scandi girls

3. Αυτά που έχουν χρώματα ζαχαρωτών

4. Αυτά με τα έντονα prints

5. Αυτά με τα γήινα χρώματα

Αφού διάβασες ποια sneakers θα φοράμε το 2024, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.