ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Just say "No": Τι να μη βάλεις αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Σεπτεμβρίου 2024

Just say "No": Τι να μη βάλεις αυτό το φθινόπωρο
Instagram/juliesfi
Αυτό το φθινόπωρο θα πούμε «όχι» σε 3 κομμάτια

Το φθινόπωρο έφτασε και η όρεξη για καθαρισμό της ντουλάπας μας έχει φτάσει. Ας ξεκινήσουμε όμως με το να φυλάμε στην άκρη τα παλιομοδίτικα κομμάτια μας. Βέβαια η λέξη παλιομοδίτικο είναι αρκετά σκληρή και θεωρητικά στη μόδα δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείται, αν και έχει μέσα της την ίδια τη λέξη «μόδα». Το παλιομοδίτικο είναι ένα κομμάτι ή ένας τρόπος να φοράς ένα κομμάτι, που στις μέρες μας δεν είναι δημοφιλής. Σύμφωνα με ποιον, θα ρωτήσεις. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, τις fast fashion εταιρείες και τα social media. Αν τώρα εσύ έχεις ένα κομμάτι που όλοι οι παραπάνω το θεωρούν «πασέ», αλλά το φοράς με αυτοπεποίθηση και με βάση το προσωπικό σου στιλ, τότε μην ακούς κανέναν και συνέχισε να το έχεις στη ντουλάπα σου και αυτό το φθινόπωρο.

Αν όμως ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποια 3 κομμάτια είναι «τζιζ» για τους fashionistas αυτή τη μεταβατική εποχή, συνέχισε να διαβάζεις την παρακάτω λίστα και πράξε αναλόγως. Απλά σε παρακαλούμε μην πετάξεις τα ρούχα σου, απλά δώρισέ τα ή ακόμα καλύτερα φύλαξέ τα γιατί η μόδα κύκλους κάνει.

Ποια είναι τα κομμάτια που θα πούμε «όχι» αυτό το φθινόπωρο;

1. Τα μποτάκια ορειβασίας

Φόρεσε biker μποτάκια

2. Οι micro mini τσάντες

Φόρεσε σουέτ τσάντες

3. Τα cargo παντελόνια

Τα λεοπάρ παντελόνια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.