ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Το πανωφόρι που θα γίνει το απόλυτο must αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Οκτωβρίου 2024

Trend Alert: Το πανωφόρι που θα γίνει το απόλυτο must αυτή τη σεζόν
Instagram/keziacook
Το πανωφόρι που θα έχουμε όλες στη ντουλάπα μας αυτό το φθινόπωρο είναι το καφέ σουέτ jacket

Τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, το κομμάτι που «δίνει» τον ρυθμό στο look είναι ξεκάθαρα το πανωφόρι. Το πανωφόρι είτε αυτό είναι παλτό, είτε μπουφάν, είτε κάπα, είτε parka -σε οποιοδήποτε στιλ- «φωνάζει» την διάθεσή μας, την ιδέα που είχαμε για το σύνολο και την αισθητική μας. Είναι το πρώτο κομμάτι που ξεχωρίζει στο outfit και συνήθως αυτό που καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο.

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν το μόνο πανωφόρι που θα δεις σε όλα τα καταστήματα, σε κάθε influencer και φυσικά σε όλα τα άρθρα και video που μιλάνε για fall trends είναι το σουέτ jacket και πιο συγκεκριμένα, το καφέ σουέτ jacket. Μπορεί να ξεκίνησε από την περσινή χειμερινή συλλογή της Prada, αλλά μετά πήρε επικές διαστάσεις απλώνοντας την επιρροή του στο boho στιλ, στο western και στο minimal.

Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να φορέσεις το σουέτ καφέ jacket σου, το οποίο μπορεί να σου κάνει παρέα από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Πειραματίσου και δημιούργησε τα δικά σου σύνολα σύμφωνα με την προσωπική σου αισθητική. Αν όμως θέλεις λίγη έμπνευση για το πώς να ξεκινήσεις, σου έχουμε αρκετή στην παρακάτω λίστα.Κράτα σημειώσεις!

Πώς να φορέσεις το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.