ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 είδη παπουτσιών που θα ανανεώνουν πάντα τα looks μας


Αφροδίτη Σακκά

4 Αυγούστου 2019

3 είδη παπουτσιών που θα ανανεώνουν πάντα τα looks μας

Αν κι εσείς απολαμβάνετε να φτιάχνετε outfits αλλά πάντα δυσκολεύεστε στην επιλογή παπουτσιών - δεν είστε μόνες. 

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσετε τα καθημερινά σας looks είναι ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα. Ωστόσο, πάντα χρειάζεται να δημιουργούμε ισορροπία με κλασικά στιλ στα παπούτσια, έτσι ώστε να έχουμε τη βάση για κάθε look. 

Υπάρχουν μερικά στιλ παπουτσιών, που μπορούν πάντα να δώσουν το extra stylish touch μέχρι και στο πιο απλό outfit, ενώ συγκαταλέγονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends, ανεξάρτητα από τη σεζόν:

Mules

jenny.gr

Τα ανοιχτά mules είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να δώσουμε κομψότητα στο look μας. Είναι καλοκαιρινά, χωρίς να είναι σανδάλια και μπορούν να φορεθούν καθημερινά.

Μαύρες γόβες

jenny.gr

Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες θα αποτελούν πάντα σημαντικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Έχουν τη δύναμη να ανανεώσουν το τζιν και να ισορροπήσουν ένα statement φόρεμα. Θα είναι πάντα διαχρονικές.

Σανδάλια με straps

jenny.gr

Τίποτα δεν ανανεώνει περισσότερο ένα look, από ένα ζευγάρι τακούνια με straps. Δοκιμάστε να τα φοράτε μία φορά την εβδομάδα στη βραδινή σας έξοδο, αντί για τα flat σας.

 

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.