TEST TEST

Δείτε και πάλι τα μαλλιά σας λαμπερά και ενυδατωμένα


TSVIGKOU

6 Ιουλίου 2014

ξξ

Πρόσφατα η καλύτερή μου φίλη, μοιράστηκε μαζί μου το μυστικό για τα super ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά της. Μου είπε ότι χρησιμοποίησε τη νέα σειρά Orzene Hyalucare. Τα Orzene εδώ και χρόνια είναι από τα πιο αγαπημένα μου σαμπουάν για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μου. Εκτός από όσα προσφέρουν στην τρίχα μου, προσωπικά λατρεύω και το χαρακτηριστικό τους άρωμα.

Η νέα σειρά Orzene Hyalucare, η οποία διαθέτει ένα διαφορετικό άρωμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει-σκεφτείτε ένα essence που μοιάζει με ακριβό άρωμα- είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά κάθε γυναίκας για να βρουν και πάλι τη χαμένη τους λάμψη. Αυτό το διαπίστωσα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το μυστικό τους κρύβεται μέσα στο μοναδικό μείγμα από σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος-το αγαπημένο συστατικό κάθε γυναίκας, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ενυδάτωση- και Βιταμίνης Β, ενισχυμένο με το Shine Elixir, για μια ολιστική θεραπεία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πιο πυκνά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία.

Ξεκινώντας από το σαμπουάν και το conditioner-προσωπικά το χρησιμοποιώ κάθε φορά που λούζομαι-, το μπάνιο γίνεται μία καθημερινή ευχαρίστηση. Από την πρώτη στιγμή που το εφαρμόζω στα μαλλιά μου και ξεκινάω να κάνω απαλό μασάζ, νιώθω το άρωμα να με κατακλύζει. Ύστερα το χτένισμα είναι παιχνίδι, τα μαλλιά μου ξεμπλέκονται εύκολα, η τρίχα δε σπάει και η υφή τους είναι απαλή, σχεδόν μεταξένια. Μία φορά την εβδομάδα κάνω και τη μάσκα από τη σειρά Orzene Hyalucare. Ακριβώς όπως συμπεριφέρομαι στο πρόσωπό μου, όπου εβδομαδιαία προσφέρω ένα boost ενυδάτωσης, ανάλογη περιποίηση προσφέρω και στα μαλλιά μου.

Αγαπημένο προϊόν για εμένα είναι και η leave-on-cream, την οποία εφαρμόζω πριν ξεκινήσω να κάνω πιστολάκι ή ψαλίδι για μπούκλες. Με αυτό τον τρόπο προστατεύω την τρίχα μου, ενώ παράλληλα τα χτενίσματά μου γίνονται πιο εύκολα, αφού τα μαλλιά μου είναι super ενυδατωμένα. Η τρίχα δε φριζάρει και το χτένισμα διατηρεί την κίνηση που δίνω εγώ με το πιστολάκι ή το ψαλίδι. Όσο για τη λάμψη...πρέπει να τα δοκιμάσετε για να το πιστέψετε. Σκεφτείτε ότι ακόμα και ο καλός μου κατάλαβε τη διαφορά και με ρώτησε γιατί γυαλίζουν έτσι τα μαλλιά μου!

Ευτυχώς σε εμένα δεν πήρε τόσο πολύ να ανακαλύψω τα κατάλληλα προϊόντα, καθώς η φίλη μου Μαρία μου είπε ότι για να λάμψουν τα μαλλιά μου σαν τα δικά της, πρέπει να δοκιμάσω τη νέα σειρά Orzene Hyalucare. Με τη σειρά μου κι εγώ το προτείνω σε εσάς, γιατί πραγματικά είναι αυτό που χρειάζεται η τρίχα σας για να ενυδατωθεί και να λάμψει ξανά!

Ξεχάστε τα θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά. Εντάξτε στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας τη νέα σειρά Orzene Hyalucare και χαρίστε τους αυτή την ενυδάτωση και λάμψη που επιθυμείτε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα