TEST TEST

Advanced Génifique: Ο ορός που καλύπτει τις skincare ανάγκες κάθε γυναίκας


TSVIGKOU

18 Δεκεμβρίου 2014

static1-squarespace.jpg

 

Οι επιστήμονες διαισθάνθηκαν τις δυνατότητες των δύο αλληλένδετων κλάδων – της μεταγραφωμικής, της μελέτης της έκφρασης των γονιδίων, και της πρωτεομικής, της μελέτης των πρωτεϊνών, της υπογραφής της έκφρασης των γονιδίων – και συνεργάστηκαν με κάποιους από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές αυτών των κλάδων.

Η διαίσθηση και το ερευνητικό τους έργο απέδωσαν καρπούς το 2009 με το λανσάρισμα του Génifique, του πρώτου Ενεργοποιητή Νεότητας που είναι εμπνευσμένος από τις προόδους της μεταγραφωμικής και της πρωτεομικής. Καρπός 10 ετών έρευνας, αυτή η θρυλική σύνθεση, της οποίας η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευτεί σε γυναίκες με όλους τους τύπους επιδερμίδας, αποτελεί πραγματικά επανάσταση της κοσμετολογίας  – ένα επίτευγμα που έχει αναγνωριστεί με περισσότερα από 130 διάσημα διεθνή βραβεία.
 

Είναι ένα από τα προϊόντα περιποίησης που βοηθάει να επιτεύξετε όλους τους skincare στόχους σας. Ένας ορός, για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον κλάδο της επιστήμης των γονιδίων και έχει καταφέρει να αποσπάσει μέσα σε εφτά χρόνια παρουσίας του στην κοσμητολογία 150 διεθνή βραβεία και, φυσικά, την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών οι οποίες τον επιλέγουν σαν το πρώτο βήμα της περιποίησης τους.

Μελετήθηκαν περισσότερα από 25.000 γονίδια και 1.000 πρωτεΐνες, και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια δεδομένα, τα οποία αναλύθηκαν ενδελεχώς χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τεχνικές. Για πρώτη φορά, οι ερευνητές μας ταυτοποίησαν τις βασικές βιολογικές λειτουργίες του νεανικού δέρματος. Γνώριζαν ήδη ότι η έκφραση των γονιδίων – και συνεπώς η σύνθεση πρωτεϊνών – μεταβάλλεται με την ηλικία, επηρεάζοντας τις ικανότητες ανανέωσης και επανόρθωσης του δέρματος. Σήμερα, η ολοκληρωμένη "πολυ-ΟΜΙΚΗ" ανάλυση του δέρματος τους έδωσε νέες πληροφορίες για το ρόλο των γονιδίων και των πρωτεϊνών, προκειμένου να στοχεύσουν έξι βασικές λειτουργίες του δέρματος: το μη ισορροπημένο δερμοεπιδερμικό φραγμό (τη διαφοροποίηση), τη δομή/βιοσύνθεση, την αντιοξειδωτική δράση, την άμυνα, την απολέπιση και την ενυδάτωση. 

Αυτή η ανακάλυψη χαρακτηρίζει τις λεγόμενες αόρατες παραμέτρους που βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρεί την ικανότητά της να λειτουργεί σαν μια νεανική επιδερμίδα. 

Καλύπτοντας βασικές αρχές στη δράση, στην υφή αλλά και μέχρι στη σχεδίαση το Advanced Génifique δε γίνεται να μην αγαπηθεί από οποιαδήποτε γυναίκα, η οποία σέβεται και περιποιείται το πρόσωπό της.