COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κοτόπουλο με μελιτζάνα και τυρί


7 Ιανουαρίου 2016

Υλικά:

  • 200 γραμμάρια μελιτζάνες
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 500 γραμμάρια φιλέτα κοτόπουλου
  • 120 γραμμάρια κομμένο σε λεπτές φέτες τυρί κίτρινο που λιώνει
  • 1 κουταλιά της σούπας τυρί παρμεζάνα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Αλεύρι για πανάρισμα

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν, αν είναι απαραίτητο προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την παρμεζάνα και μια πρέζα αλάτι και ύστερα αλευρώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Όταν οι μελιτζάνες μαλακώσουν, προσθέτουμε τις φέτες του κοτόπουλου και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Σκεπάζουμε και περιμένουμε μερικά λεπτά. Όταν σερβίρουμε βάζουμε πάνω από το κοτόπουλο φέτες τυριού της αρεσκείας μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.