Υλικά
1 κιλό μύδια χωρίς το κέλυφος
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το σκόρδο. Βάζουμε 5 φλιτζάνια νερό σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε για 20 λεπτά και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.