Φτιάχνουμε eggnog, το πιο γλυκό και γιορτινό ρόφημα των Χριστουγέννων
21 Δεκεμβρίου 2017
Υλικά
6 αυγά
1/2 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
200 ml μπράντι
100 ml ρούμι
1/2 λίτρο φρέσκια κρέμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα μίξερ μέχρι να γίνουν αφράτα. Ύστερα προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, τη βανίλια και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε το ρούμι, το μπράντι και τη κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο να παγώσει και το eggnog είναι έτοιμο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.