UPDATE

Μάθαμε το απόλυτο κόλπο για το πλυντήριο πιάτων και η ζωή μας δεν θα είναι ξανά η ίδια


JTeam

10 Ιανουαρίου 2023

Μάθαμε το απόλυτο κόλπο για το πλυντήριο πιάτων και η ζωή μας δεν θα είναι ξανά η ίδια
Επειδή πάω στοίχημα πως ούτε εσύ έχεις διαβάσει το manual από το πλυντήριο πιάτων σου, το παρακάτω hack, θα σου λύσει τα χέρια

Στο tik tok, κατά καιρούς γίνονται διάφορα βίντεο viral. Ακόμη και αυτά που αφορούν τις δουλειές στο σπίτι. Και φυσικά τέτοια βίντεο είναι και από τα αγαπημένα μας, αφού μας προσφέρουν εύκολες λύσεις και hacks, τα οποία μας λύνουν τα χέρια και δεν τα είχαμε καν σκεφτεί.

Το παρακάτω viral βίντεο του tik tok, έχει να κάνει με πλύσιμο πιάτων και συγκεκριμένα με πλυντήριο πιάτων. Και επειδή πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ έχεις διαβάσει το manual και τις οδηγίες χρήσεις του, είμαι σίγουρη πως το παρακάτω hack, θα σου λύσει τα χέρια.

Μπορεί για παράδειγμα να θες να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων, τα ψηλά ποτήρια του κρασιού, τα οποία πολλές φορές δεν χωρούν όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να μην κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου. Έτσι αναγκάζεσαι να το προσπαθείς δυο - τρεις φορές και ύστερα καταλήγεις να τα πλένεις στο χέρι. Το ίδιο ισχύει και για άλλα τέτοια σκεύη, τα οποία νομίζεις πως δεν χωρούν στο πλυντήριο πιάτων σου.

Δες το παρακάτω βίντεο και ανακάλυψε πως ακριβώς μπορείς να αλλάξεις το ύψος στο ράφι του πλυντηρίου προκειμένου να χωρέσουν ακόμη και τα πιο ψηλά ποτήρια: