UPDATE

O Ben Affleck απαντά αν ήταν πραγματικά δυστυχισμένος (ή μεθυσμένος) στην τελετή των Grammys 2023


Τόνια Τζάφερη

17 Μαρτίου 2023

O Ben Affleck απαντά αν ήταν πραγματικά δυστυχισμένος (ή μεθυσμένος) στην τελετή των Grammys 2023
John Shearer for Getty Images
Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει ειλικρινείς απαντήσεις και να αναφερθεί στο στίγμα γύρω από τους εθισμούς

Από τη μια πραγματικά αγαπήσαμε τον Ben Affleck λίγο παραπάνω με τα στιγμιότυπα που μας χάρισε από την βραδιά των φετινών Grammys, μιας και η βαρεμάρα ήταν απλόχερα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Και μάλιστα όχι απλά βαρεμάρα, αλλά είχε αποτυπωμένο στο πρόσωπό του, ένα συναίσθημα βαρύ- τόσο βαρύ, σχεδόν ασήκωτο. Από τη μια λοιπόν, μας χάρισε στιγμές γέλιου, από την άλλη όμως, μας έκανε να ανησυχήσουμε για την κατάστασή του, μιας και ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, αλλά και τη δυσκολία του να διαχειριστεί δύσκολα συναισθήματα.


Αφού οι εκφράσεις του έγιναν viral, με το κοινό να τον απολαμβάνει- ήρθε η στιγμή που βρέθηκε στο Ηοllywood Reporter, και έδωσε τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το τι είχε συμβεί εκείνη τη βραδιά και ήταν πιο βαριεστημένος από ποτέ.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο στιγμιότυπο που ο Trevor Noah (παρουσιαστής των Grammys 2023) φτάνει στο τραπέζι όπου κάθεται ο ίδιος, δίπλα στη σύζυγό του, Jennifer Lopez. «Μόλις τον είδα να έρχεται, είπα ωχ Θεέ μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ben Affleck.

«Τελικά η κάμερα έπιανε και εμάς, αλλά εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα», συμπλήρωσε. «Είχα πει μάλιστα στη σύντροφό μου, πως μόλις τους δω να έρχονται, θα φύγω διακριτικά και θα σε αφήσω να κάτσεις δίπλα στον Trevor», φαίνεται να είχε πει ο Ben στην Lopez, αλλά τελικά το πλάνο του, δεν του βγήκε και πολύ.

«Εκείνη (η Lopez) μου είπε, μην τολμήσεις και φύγεις», αποκάλυψε ο Affleck. «Συμβαίνουν αυτά ανάμεσα στα ζευγάρια, ξέρεις».


Σύμφωνα με πηγές στο Page Six μάλιστα, ο ηθοποιός μάλλον λέει αλήθεια (πως πέρασε καλά στα βραβεία), καθώς πηγές δήλωσαν πως ο Affleck ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση στα backstage και δεν έδειχνε να βαριέται ή να είναι μεθυσμένος. Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρθηκε στα Grammys, ως ένα επαγγελματικό event της συζύγου του, που απλά έπρεπε να ακολουθήσει.

Μάλιστα επέμεινε και ξεκαθάρισε, πως πέρασε καλά στα Grammys (παρά τα στιγμιότυπα που τον έδειχναν να βαριέται), ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει όντως συμμετάσχει σε διάσημες εκδηλώσεις του Hollywood, είτε μεθυσμένος, είτε πολύ νευριασμένος και με κακή διάθεση.

Ακόμη σημείωσε πως «ποτέ κανείς δεν έχει πει ότι ήμουν μεθυσμένος (σε εκδήλωση). Αλλά στα Grammys, όλοι θεωρούσαν πως έχω μεθύσει». «Και αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρέπει να μιλάς για έναν εθισμό, γιατί από την μια υπάρχει μεγάλη κατανόηση, αλλά από την άλλη υπάρχει και μεγάλο στίγμα, το οποίο πολλές φορές σε κρατάει πίσω από το να μιλάς ανοιχτά», συμπλήρωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Τέλος να σημειωθεί πως το 2017 ο Ben Affleck είχε αποφασίσει να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να καταπολεμήσει τον αλκοολισμό, δηλώνοντας πως «οι εθισμοί σού στερούν την δυνατότητα να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου».