UPDATE

O Jonah Hill θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μένει μακριά από τη δημοσιότητα εξαιτίας του άγχους του


JTeam

30 Μαρτίου 2023

O Jonah Hill θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μένει μακριά από τη δημοσιότητα εξαιτίας του άγχους του
Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, περιμένει το πρώτο του παιδί με την σύντροφο του, Olivia Millar

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Jonah Hill κυκλοφόρησε το βιωματικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stutz», αφιερωμένο στον ψυχοθεραπευτή του, αλλά και τη σημασία της ψυχοθεραπείας. Ωστόσο προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην προχωρήσει σε περιοδεία και ενέργειες προώθησης -και αυτό εξαιτίας του άγχους, αλλά και των κρίσεων πανικού που αντιμετωπίζει.

Ο Jonah Hill έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τη δημοσιότητα και φαίνεται να έχει βρει τους ρυθμούς του, όντας αφοσιωμένος στον εαυτό του, αλλά και την υποκριτική. Πρόσφατα έγινε γνωστό, πως θα γίνει και πρώτη φορά πατέρας, ενώ τον Ιανουάριο ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε μαζί με την αγαπημένη του, σε κατάστημα με παιδικά ρούχα στην Καλιφόρνια.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν προχώρησε σε περισσότερες δηλώσεις σχετικά με τα ευχάριστα νέα, όμως το ζευγάρι φαίνεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η Olivia Millar, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της του online vintage καταστήματος Chasseresse, εθεάθη πρόσφατα να φορά δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ο Jonah Hill στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένος με την Gianna Santos, αλλά το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2020 και στη συνέχεια ο ηθοποιός φέρεται να είχε σχέση με την Sarah Brady.

Σε ανοιχτή του επιστολή πρόσφατα, ο Jonah Hill αποκάλυψε πως θέλει να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και εδώ και καιρό καλείται να διαχειριστεί το άγχος του και τις κρίσεις πανικού. Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε, δεν συμμετείχε στην προώθηση του ντοκιμαντέρ του Stutz, πέρυσι το καλοκαίρι. «Ελπίζω ότι η δουλειά θα μιλήσει από μόνη της και είμαι ευγνώμων στους συνεργάτες μου και όλους, εσάς που δείχνετε κατανόηση και τη στήριξη διαβάζοντας αυτό το γράμμα» είχε πει μεταξύ άλλων ο Hill.

Jenny.Gr
Splash News

TAGS