UPDATE

Στέψη Βασιλιά Κάρολου: Το μοναδικό μέλος της οικογένειας που θα λείπει από την τελετή


JTeam

6 Απριλίου 2023

Στέψη Βασιλιά Κάρολου: Το μοναδικό μέλος της οικογένειας που θα λείπει από την τελετή
Splash News
Και όχι δεν αναφερόμαστε στον πρίγκιπα Harry

To Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για τη μεγάλη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η οποία θα γίνει τον Mάιο, ενώ οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από το φθινόπωρο. Σε αυτήν τη σημαντική τελετή όμως, υπάρχει ένα μέλος από τη βασιλική οικογένεια στο οποίο δεν θα επιτραπεί να παρευρεθεί.


Ο λόγος για τον μικρό πρίγκιπα Louis, τον γιο του William και της Kate, o οποίος δεν θα παρευρεθεί στη τελετή λόγω «πρότερης κακής συμπεριφοράς». «Ο πρίγκιπας Louis μπορεί να μην παραστεί στην τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου λόγω της συμπεριφοράς του σε προηγούμενες εκδηλώσεις», αναφέρει αποκλειστικά πηγή του παλατιού στο Page Six.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα λάβουν απόφαση για την παρουσία του μικρού πρίγκιπα τελευταία στιγμή», συμπληρώνει η ίδια πηγή. Το παρών όμως θα δώσει η αδερφή του, η πριγκίπισσα Charlotte, μαζί με τον πρίγκιπα George, ο οποίος είναι 9 ετών και δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου.

Ο πρίγκιπας Louis στο παρελθόν είχε γίνει viral στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', που είχε πραγματοποιηθεί στο μπαλκόνι του Buckingham. Οι αστείες γκριμάτσες του (από το να κλείνει τα αυτά του, μέχρι και να βγάζει γλώσσα στην μητέρα του, αλλά και να της κλείνει το στόμα), είχαν αποκαλύψει τον ατίθασο χαρακτήρα του και αναδείχθηκαν σε meme.

Ο πρίγκιπας Louis είχε λείψει και από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.