Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Ο Κάρολος τους προσκάλεσε τελικά στην τελετή στέψης, αλλά μέσω email


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Ο Κάρολος τους προσκάλεσε τελικά στην τελετή στέψης, αλλά μέσω email
Splash News
Ωστόσο το πρώην βασιλικό ζεύγος, δεν αποκάλυψε αν θα παρευρεθεί

Αποτελούσε μεγάλη απορία ειδικά στον Βρετανικό λαό, το αν τελικά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα δώσουν το παρόν στην επίσημη τελετή στέψης του νέου βασιλιά Κάρολου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Βρετανία στις 6 Μαΐου 2023, με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικά από το προηγούμενο έτος.

Μετά την κυκλοφορία ωστόσο του νέου ντοκιμαντέρ από τη Meghan και τον Harry, καθώς επίσης και του νέου βιβλίου του πρώην πρίγκιπα, στο οποίο γίνονται αναφορές για το παλάτι, φαίνεται να είχε δημιουργηθεί ακόμη περισσότερη απόσταση, με πολλά βρετανικά μέσα να αμφισβητούν την πρόσκληση του παλατιού προς τον Harry και τη Meghan.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του πρώην βασιλικού ζεύγους όμως, η πρόσκληση έφτασε (τουλάχιστον έτσι άφησε να εννοηθεί), το αν όμως το ζευγάρι θα δώσει το παρόν- δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως πρόσφατα ο δούκας έλαβε email από το γραφείο της αυτού μεγαλειότητος σχετικά με τη στέψη. Την παρούσα στιγμή δεν θα αποκαλύψουμε μια άμεση απόφαση για το αν ο δούκας και η δούκισσα θα παραστούν», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. Να σημειωθεί επίσης πως 6 Μαΐου είναι και τα γενέθλια του μικρού Archie, του πρώτου παιδιού της Meghan και του Harry.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του Harry για τα συναισθήματα του και την βασιλική οικογένεια

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις του για προώθηση του νέου βιβλίου «Spare», ο πρίγκιπας Ηarry, έχει μιλήσει για τις διαφωνίες με τον πατέρα του και τον αδελφό του, όπως και για το τραύμα από τον θάνατο της μητέρας του.

Jenny.Gr

Το Σάββατο, σε συνέντευξη με τον συγγραφέα και ψυχολόγο Gabor Maté δήλωσε μεταξύ άλλων. «Σίγουρα σε όλη μου τη ζωή, όταν ήμουν νεότερος, ένιωθα λίγο διαφορετικός από την υπόλοιπη οικογένειά μου».

«Ένιωθα περίεργα να είμαι σε αυτό το δοχείο και να ξέρω ότι η μαμά μου ένιωθε έτσι, οπότε μου φαίνεται λογικό», συμπλήρωσε, συγκρίνοντας για μία ακόμη φορά τη δική του εμπειρία με εκείνη της μητέρας του, στη βασιλική οικογένεια.

«Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο, ένιωθα απίστευτα ελεύθερος. Ένιωσα να φεύγει ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους μου. Το σύστημα στο οποίο ήμουν- και υποθέτω σε κάποιο βαθμό ήμουν ακόμη μέρος του- δεν ενθαρρύνει την ελεύθερη ζωή», συμπλήρωσε.

Τέλος να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Harry και η Markle επιβεβαίωσαν πως τους ζητήθηκε να εκκενώσουν το Frogmore Cottage, το σπίτι τους στη Βρετανία. Η οικία φέρεται να προσφέρθηκε στον πρίγκιπα Andrew.