UPDATE #NOW

To South Park σατίρισε τη Meghan Markle - Δε γέλασε, μάλλον θα κάνει μήνυση


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2023

To South Park σατίρισε τη Meghan Markle - Δε γέλασε, μάλλον θα κάνει μήνυση
Η Meghan Markle δε δέχεται καλά τα αστεία σε βάρος της

Η Meghan Markle δε γελάει με το South Park. Όχι, η σειρά κινουμένων σχεδίων δεν έπαψε να είναι αστεία – απλώς έβγαλε ένα επεισόδιο που κάπως σατίριζε τόσο την ίδια, όσο και τον σύζυγό της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τους royal συγγενείς του, να μετακομίσουν στις ΗΠΑ και να ζήσουν όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά, προσφέροντας στα παιδιά τους μία ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Έκτοτε, έδωσαν συνέντευξη στην Oprah και μίλησαν για όλα τα άσχημα του Παλατιού, η Meghan έκανε podcast, μαζί κυκλοφόρησαν ντοκιμαντέρ στο Netflix (το οποίο άγγιξε τα όρια του κριντζ που μπορεί να αντέξει κανείς), ο Harry έγραψε βιβλίο. Ίσως όχι ο καλύτερος τρόπος να απέχεις από τα φώτα, θα έλεγε κάποιος πιο πονηρεμένος.

Όλο το παραπάνω, πέρα από την τελευταία πρόταση και την παρένθεση, είναι τα γεγονότα κι όχι άποψη. Σ’ αυτά ακριβώς τα γεγονότα στηρίχτηκε το South Park και τους «γλέντησε» ίσως λίγο παραπάνω απ’ όσο θα τους άρεσε, αλλά με χιούμορ κι όχι με κακή πρόθεση.

Βλέπουμε δύο ανθρώπους να εκλιπαρούν για ιδιωτικότητα, ενώ τραβούν πάνω τους όλη την προσοχή – υπάρχει σκηνή που τους δείχνει στην εκπομπή Good Morning Canada, να προωθούν το νέο βιβλίο του Πρίγκιπα με τίτλο “Waaagh” – περιττό να το εξηγήσουμε, αλλά θα το κάνουμε: Είναι αναφορά στην αυτοβιογραφία του Harry με τίτλο “Spare”.

Jenny.Gr

«Αληθεύει, κύριε, πως η αμφιλεγόμενη σύζυγός σας έχει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση και κάνει παρέα με επωνύμους και φωτογραφίζεται σε περιοδικά μόδας;», ρωτά ο παρουσιαστής. «Ε λοιπόν, κάποιος ίσως και να έλεγε πως η γυναίκα σου που λατρεύει το Instagram μάλλον δε θέλει τόσο την ιδιωτικότητα».

«Πώς τολμάτε, κύριε!», αναφώνησε ο Harry. «Η γυναίκα μου που λατρεύει το Instagram πάντα ήθελε ιδιωτικότητα».

«Θέλουμε απλώς να είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι – όλη αυτή η προσοχή είναι τόσο δύσκολη».

Jenny.Gr

Εμείς γελάσαμε. Αυτοί, όχι. Μάλιστα, λέγεται πως το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει ακόμη και μήνυση.

«Η νομική τους ομάδα ελέγχει εξονυχιστικά το επεισόδιο για να βρει το πρόβλημα, και τι θα μπορούσε να γίνει πιο σκληρό. Αυτή φαίνεται πως θα είναι η δράση τους αντί να γελάσουν, να απολαύσουν τη στιγμή και να δείξουν στον κόσμο ότι καταλαβαίνουν το αστείο», δήλωσε ο ρεπόρτερ Neil Sean στο Fox News. Οι δημιουργοί του South Park, από την πλευρά τους, δεν έχουν κάποια δήλωση προς το παρόν.