UPDATE #NOW

Πρίγκιπας Harry: Μιλά για πρώτη φορά για τη σωματική επίθεση από τον William


Τόνια Τζάφερη

5 Ιανουαρίου 2023

Πρίγκιπας Harry: Μιλά για πρώτη φορά για τη σωματική επίθεση από τον William
Splash News
«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, σπάζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα», εξομολογείται στο νέο του βιβλίο «Spare» o Harry

H αλήθεια είναι πως όλο αυτό το δράμα που επικρατεί στο παλάτι με τον πρίγκιπα Ηarry και τη βασιλική οικογένεια μας έχει κουράσει λίγο. Όμως ο Ηarry φαίνεται αποφασισμένος να φέρει στην επιφάνεια όλες τις «σκοτεινές» στιγμές που είχε ως πρίγκιπας, ενώ το ντοκιμαντέρ του με την Meghan μάλλον ήταν μόνο η αρχή.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο Ηarry έχει ετοιμάσει μια αυτοβιογραφία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10/01. Τίτλος του βιβλίου αυτού, είναι «Spare» και προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους: ότι ο πρώτος γιος είναι κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι επομένως εφεδρικός, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

Jenny.Gr
Splash News

Στο «Spare» φαίνεται πως ο πρώην πρίγκιπας φέρνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή στο παλάτι, ενώ όπως έγινε γνωστό, περιγράφει αναλυτικά τον πιο έντονο καυγά που είχε με τον αδερφό του William και μάλιστα αφορούσε την Meghan, και το Megxit. Παρότι το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, παραμένει άγνωστο πως ο Guardian απέκτησε αντίγραφο του βιβλίου πριν την κυκλοφορία του, δεδομένου ότι ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψει τις διαρροές.

Η σωματική επίθεση του Wlliam προς τον Harry με αφορμή τη Meghan

Περιγράφοντας μια αντιπαράθεση στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, ο Ηarry λέει πως ο William αποκάλεσε την Meghan «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή». H αντιπαράθεση όμως κλιμακώθηκε με τους δυο πρίγκιπες να έρχονται σε έντονο τσακωμό, ώσπου «(Ο William) με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου, και με έριξε στο πάτωμα», εξομολογείται ο Harry. Μάλιστα αναφέρεται πως όταν ο William είχε πάει να συναντήσει τον μικρότερο αδερφό του βρισκόταν ήδη σε έξαλλη κατάσταση εξαιτίας όσων είχαν συμβεί με την Meghan, ενώ στη συνέχεια ο τσακωμός αφορούσε και τις θέσεις των δυο αδερφών στο παλάτι. Ο Ηarry κατηγόρησε τον αδερφό του ότι συμπεριφέρεται σαν κληρονόμος, μην μπορώντας να καταλάβει γιατί εκείνος δεν αρκείται στο να είναι εφεδρικός.

Jenny.Gr
Splash News

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, σπάζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, και μετά σηκώθηκα όρθιος και του είπα να φύγεi», εξομολογείται ο Harry στο «Spare». Μάλιστα ο William προκάλεσε τον αδερφό του να του επιτεθεί και εκείνος, αλλά ο πρώην πρίγκιπας αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, ενώ ο William είπε στον αδερφό του να μην μιλήσει στη Meghan για το περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους, ο Harry το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στη ψυχολόγο του. Όταν όμως η Meghan παρατήρησε αργότερα «γρατζουνιές και μώλωπες» στην πλάτη του και της είπε για την επίθεση. Σύμφωνα με τον Ηarry η Meghan «δεν εξεπλάγη τόσο πολύ και δεν θύμωσε τόσο πολύ. ‘Ήταν τρομερά λυπημένη’» γράφει στη βιογραφία του.

Jenny.Gr

Το γεγονός πως ο Harry ήταν πάντοτε ο εφεδρικός και 2ος γιος στο βασίλειο, είναι ένα από τα κύρια θέματα του βιβλίου, ενώ φυσικά υπάρχουν αναφορές όπως στον τσακωμό του με τον William, στην παιδική του ηλικία, στα σχολικά του χρόνια, στη σταδιοδρομία του ως βασιλικός και στον βρετανικό στρατό ως βετεράνος.

Αναφορές υπάρχουν και στη σχέση του με τους γονείς και τον αδερφό του και τη ζωή με την Meghan, μάλιστα αναφέρεται και στο φλερτ, τον γάμο έως και την δική του εμπειρία της γονεϊκότητας.

H αναφορά του Harry στην μητέρα του Diana και τον βασιλιά Κάρολο

«Υπέροχα. Τώρα μου έδωσες έναν κληρονόμο και έναν εφεδρικό – η δουλειά μου τελείωσε», φαίνεται να είχε πει ο βασιλιάς Κάρολος στην Diana, μόλις γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry. Σε άλλο σημείο ο πρώην δούκας του Sussex, αναφέρεται σε ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, ενώ η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Meghan & Harry», αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη περισσότερη ρήξη ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τον Harry.