UPDATE

Οι Νεοϋορκέζοι ψάχνουν στο Google «πώς μπορώ να πουλήσω γρήγορα το σπίτι μου» μετά το νέφος καπνού


Τόνια Τζάφερη

9 Ιουνίου 2023

Οι Νεοϋορκέζοι ψάχνουν στο Google «πώς μπορώ να πουλήσω γρήγορα το σπίτι μου» μετά το νέφος καπνού
Anadolu Agency / Getty Images
Σύμφωνα με το Insider, οι πολίτες της Νέας Υόρκης αναζήτησαν κατά 2,147% φορές περισσότερο τρόπους για να πουλήσουν το σπίτι τους

Tα timelapse βιντεάκια που έδειχναν τη Νέα Υόρκη να μετατρέπεται από πόλη του φωτός και σε πόλη φάντασμα μέσα σε τρεις ώρες, κάνουν το γύρω του διαδικτύου και όχι άδικα. Όσο οι φωτιές στον Καναδά συνεχίζουν να καίουν τα δάση και την πυκνή βλάστηση σε περιοχές όπως η Αλμπέρτα, Σασκάτσουαν, Χάλιφαξ και Κεμπέκ, η ατμόσφαιρα και ο αέρας σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, παραμένει από τους χειρότερους παγκοσμίως.

Ακόμη και σε παγωμένες περιοχές όπως ο Καναδάς, οι πυρκαγιές παραμένουν ανεξέλεγκτες και προκαλούν τεράστιες ανησυχίες για τη κλιματική κρίση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τις τελευταίες ώρες οι Νεοϋορκέζοι ξεκίνησαν να ψάχνουν, αλλά και να σκέφτονται το ενδεχόμενο να πουλήσουν το σπίτι τους και μάλιστα γρήγορα.

Σύμφωνα με το Insider, οι πολίτες της Νέας Υόρκης αναζήτησαν κατά 2,147% φορές περισσότερο, την ερώτηση «πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα το σπίτι μου», μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με το Insider, οι πολίτες της Νέας Υόρκης αναζήτησαν μόλις εχθές, την ερώτηση «πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα το σπίτι μου».

Jenny.Gr
Anadolu Agency / Getty Images


Να σημειωθεί πως με τις επίσημες πηγές, η ποιότητα του αέρα αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, είναι η χειρότερη στον κόσμο.
Ο καπνός και η στάχτη ήταν τόσο έντονη, που μέσα σε λίγες ώρες, ολόκληρη η πόλη είχε καλυφθεί από ένα πορτοκαλί πέπλο ατμού, κάνοντας την κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη για ευπαθή άτομα, και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Τέλος να σημειωθεί πως οι τιμές για αγορά σπιτιού στη Νέα Υόρκη, τον τελευταίο χρόνο, έχουν αυξηθεί κατά 2,7 %. Γεγονός που σημαίνει, πως ένα μέσο σπίτι κοστίζει πάνω από $648,302.