UPDATE

Celebrity drama: Ο Κέβιν Κόστνερ δεν πληρώνει διατροφή στην πρώην του - Υποστηρίζει πως έδινε $188 χιλ. σε πλαστικές κάθε μήνα


Τόνια Τζάφερη

30 Ιουνίου 2023

Celebrity drama: Ο Κέβιν Κόστνερ δεν πληρώνει διατροφή στην πρώην του - Υποστηρίζει πως έδινε $188 χιλ. σε πλαστικές κάθε μήνα
Kevin Costner και Christine Baumgartner / Splash News
Το διάσημο ζευγάρι ακολουθεί χωριστούς δρόμους ύστερα από 18 χρόνια

Ένα ακόμη Χολιγουντιανό ζευγάρι, το οποίο χωρίζει αλλά όχι και με τις καλύτερες διαθέσεις, είναι οι Κέβιν Κόστνερ και Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ. Από γονείς και σύντροφοι, έχουν πλέον γίνει αντίπαλοι, αφού ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγο του, πως ζητά υπερβολικά πολλά χρήματα για διατροφή -ενώ εκείνη ισχυρίζεται πως αν δεν λάβει το ποσό των 248.000 δολαρίων τον μήνα, δεν θα αποχωρήσει από το σπίτι τους, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού εργάζονται εντατικά για να βρουν μια κοινή λύση, ωστόσο όσο το κλίμα γίνεται πιο έντονο, τόσες περισσότερες πληροφορίες έχουμε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίζεται πως η Κριστίν ζητά υπερβολικά υψηλό ποσό για τη διατροφή των 3 παιδιών τους, η οποία στην τελική δεν είναι τόσο για τα παιδιά, όσο για την ίδια, αφού τον τελευταίο χρόνο ξόδεψε $188 χιλιάδες τον μήνα, σε πλαστικές επεμβάσεις. Συν οι ιδιωτικές προπονήσεις της, αλλά και οι selfcare συνήθειες της, κοστίζουν πολλά χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα.


Aπό τη μεριά της, η Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ δηλώνει πως δεν θα εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο μένει, αν δεν λάβει το ποσό των $248.000 τον μήνα, για τα τρία τους παιδιά. Τον Cayden Wyatt, 15 ετών, τον Hayes Logan, 14, και την Grace Avery, 13. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο ίδιος αδυνατεί να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, μιας και το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω πλέον συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι», αναφέρουν τα έγγραφα του ηθοποιού.

Στη συνέχεια, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως τα $248.000 που ζητά η πρώην σύζυγός του, τα $123.620 είναι αποκλειστικά για το δικό της, ακριβό lifestyle και τις μηνιαίες πλαστικές επεμβάσεις των $188.500.

Jenny.Gr
To διάσημο (πρώην) ζευγάρι σε επίσημη εμφάνιση τους το 2014 | Splash News

Τι ισχυρίζεται από την πλευρά της, η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ

Στην κατάθεσή της, η Μπάουμγκαρτνερ ισχυρίζεται ότι ο Κόστνερ «θέλει να νοικιάσω ένα σπίτι χωρίς να υπάρχει οικονομικό σχέδιο. Ωστόσο, εγώ πρέπει να σκεφτώ τα τρία μας παιδιά. Είναι αντίθετο προς το συμφέρον τους να δεσμευτώ σε ενοίκιο που μπορεί να μην μπορώ να πληρώσω οικονομικά. Αυτό θα οδηγούσε τελικά σε πολλαπλές μετακομίσεις», αναφέρει η Κριστίν.

«Ο στόχος μου ήταν και συνεχίζει να είναι η διατήρηση της μεγαλύτερης δυνατής σταθερότητας για τα παιδιά μας, η οποία περιλαμβάνει την ύπαρξη των κατάλληλων πόρων και του κατάλληλου σχεδίου, ώστε να μπορώ να δημιουργήσω ένα σταθερό σπίτι για αυτά, αντί να κάνω προσωρινές και ασυνεπείς ρυθμίσεις στέγασης», συνέχισε, σύμφωνα με το Radar Online.

Μεταξύ άλλων, η Κριστίν αναφέρεται και στον «πρόχειρο τρόπο», με τον οποίο ο ηθοποιός ανακοίνωσε στα παιδιά τους, πως θα χωρίσουν. Σύμφωνα με την ίδια, η ανακοίνωση του χωρισμού τους, από τον Κέβιν στα παιδιά τους, έγινε μέσα από μια 10λεπτη βίντεοκλήση.