UPDATE

Fischer: H αφορμή του Αντίνοου Αλμπάνη να απολαύσει τη ζωή


Αφροδίτη Παναγοπούλου

30 Μαΐου 2024

Fischer: H αφορμή του Αντίνοου Αλμπάνη να απολαύσει τη ζωή
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μπήκε στον κόσμο της Fischer και έγινε ο πρώτος Έλληνας Ambassador της μάρκας

Ταλαντούχος, γοητευτικός, δημιουργικός, ο Αντίνοος είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και δεν σταματάει να ανακαλύπτει τη ζωή μέσα από νέες εμπειρίες.

Τον Αντίνοο Αλμπάνη τον γνωρίσαμε και τον μάθαμε μέσα από τις πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει φλερτάροντας, συνήθως, με ρόλους ιδιαίτερους και ξεχωριστούς. Ηθοποιός ρεπερτορίου, αποδεικνύει -για μία ακόμη φορά- το φυσικό του ταλέντο μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Maestro”, όπου υποδύεται έναν χαρακτήρα που ανακαλύπτει την ελευθερία, την ουσία, τη πραγματική ευτυχία στη ζωή.

«Για μένα η απόλαυση της ζωής, είναι επιλογή»

Με γνώμονα την αυθεντικότητα, ο Αντίνοος θέλει να ζει την κάθε μέρα ως μοναδική και να απολαμβάνει τις στιγμές του, δίνοντας νόημα στα πιο απλά. Ένα βράδυ με φίλους στο πιο ψηλό σημείο της πόλης, μία εξόρμηση στην εξοχή, ένα θερινό σινεμά τα απογεύματα του καλοκαιριού, είναι οι απλές στιγμές που ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλει να «γεύεται» και να κρατά ως τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Jenny.Gr

Με εκλεπτυσμένη αισθητική ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει «γοητεύσει», εκτός από το τηλεοπτικό, και το κοινό των Social Media που διατηρεί και παρουσιάζει στιγμές από τη ζωή του με την αλήθεια τους. Επιλέγει να μοιράζεται όσα τον ευχαριστούν, ό,τι είναι για εκείνο το comfort zone του, όλα αυτά που βιώνει έντονα στη ζωή πάντα με χαμόγελο και πίστη. Με τις πιο κουλ στυλιστικές εμφανίσεις έχει γίνει πια πρωταγωνιστής στο ελληνικό Instagram, παραδίδοντας μαθήματα στυλ και κομψότητας.

«Taste the experience by Fischer»

Αυτό το καλοκαίρι, ο Αντίνοος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καμπάνια της Fischer, της αγαπημένης Pilsener μπίρας, όπου ως ο πρώτος Έλληνας Brand Ambassador της, μας αποκαλύπτει πως μετατρέπει κάθε προσωπική του στιγμή σε μία μοναδική εμπειρία. Για τον ίδιο, δίνεται πάντα η ευκαιρία να απολαμβάνεις τις στιγμές γύρω σου αρκεί να βρεις αυτό που θα τις συνοδεύσει. Στο νέο spot της καμπάνιας Fischer, ο Αντίνοος μας προσκαλεί να διανύσουμε τις καθημερινές μας διαδρομές μετατρέποντας αυτές στις πιο premium εμπειρίες, με τη κατάλληλη παρέα, always!

Jenny.Gr

Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Fischer «Taste the experience» υπογράφει ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, με δημιουργία και επιμέλεια από τη Soho Square Athens και παραγωγή της Foss Productions.

Ανακάλυψε και εσύ έναν νέο ρόλο στη ζωή σου με τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Fischer στο Fischer Presents.

Taste the Experience

#TasteTheExperience #FischerBeer

www.fischerbeer.gr

FACEBOOK

INSTAGRAM

Advertorial