UPDATE

Μία ΝΥΜΦΗ είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στη μαγεία


Νατάσσα Σχοινά

17 Ιουνίου 2024

Μία ΝΥΜΦΗ είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στη μαγεία
Μία μυθική γοργόνα φέρνει τη μαγεία στις απλές καθημερινές σου στιγμές και τις κάνει πιο απολαυστικές από ποτέ

Τι είναι για σένα η λέξη «μαγεία»; Για τον καθένα μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό. Πράγματα που δεν έχουν πραγματικά καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά ενώνονται κάτω από ένα κοινό χαρακτηριστικό: ότι όλα μπορούν να συμβούν γιατί τίποτα δεν αποκλείεται.

Πάνω σε αυτή τη θεματική είναι που «πατάει» η νέα ταινία της μπύρας ΝΥΜΦΗ, παρουσιάζοντας με έναν σχεδόν μυθικό τρόπο το element της μαγείας, με τη βοήθεια της εμβληματικής γοργόνας που ξεπηδάει μέσα από την ετικέτα του brand.

«Πιστεύεις στη μαγεία;»

Η 1η τηλεοπτική εμφάνιση της μπύρας ΝΥΜΦΗ

Η νέα ταινία ξεκινάει φυσικά με πρώτο πλάνο τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου γεννήθηκε η αγαπημένη premium μπύρα το 2019 και ξεχώρισε αμέσως για τη μοναδική της γεύση χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή με 5 διαφορετικούς λυκίσκους αλλά και το εντυπωσιακό της design. Παρακολουθούμε ένα ιδιαίτερο μαγαζί όπου σερβίρεται η μπύρα ΝΥΜΦΗ στους παρευρισκόμενους με φόντο έναν τοίχο, πάνω στον οποίο αναγράφεται «Τίποτα δεν αποκλείεται».

Jenny.Gr

Η γοργόνα έχει αναλάβει τον ρόλο της barwoman. Σερβίρει μπύρα ΝΥΜΦΗ σε έναν άντρα στο μπαρ και δια μαγείας μεταφέρεται δίπλα στην κοπέλα στην άλλη άκρη της μπάρας. Η γοργόνα από τη μία έχει ανθρώπινη μορφή και από την άλλη δείχνει τη μαγική δύναμη που κρύβει να μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις στο μπαρ. Μπορεί μέχρι και να αλλάζει την πραγματικότητα των παρευρισκόμενων δημιουργώντας έναν μοναδικό εξωπραγματικό ρεαλισμό. Όλα αυτά, υπό την υπέροχα ατμοσφαιρική μουσική της μουσικού Matina Sous Peau -η οποία εμφανίζεται, μάλιστα, στην ταινία- και το τραγούδι «Μεταμορφώσεις».

Jenny.Gr

Η έμπνευση πίσω από τη γοργόνα

Η γοργόνα είναι σύμβολο της μπύρας ΝΥΜΦΗ και η επιλογή της δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέει τον πραγματικό κόσμο με τον μυθικό με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα μπορούν να συμβούν. Η ίδια η γοργόνα είναι βασισμένη στον μύθο της γοργόνας Θεσσαλονίκης, της αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου. Βασικό της χαρακτηριστικό – ότι μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερη στον βυθό των θαλασσών, με την ίδια ελευθερία που υπόσχεται η ΝΥΜΦΗ να μας ταξιδεύει σε κόσμους που χαρακτηρίζονται από γεύση και απόλαυση. Με την ίδια ευκολία με την οποία δίνει στις πιο απλές, καθημερινές καταστάσεις μαγικό χαρακτήρα, ζητώντας μας μόνο να πιστέψουμε ότι μπορεί να το κάνει.

Jenny.Gr

Πώς να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν η ΝΥΜΦΗ δεν είναι απλά μία ακόμα μπύρα, αλλά κάθε μπουκάλι ή κουτάκι είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής βυνοποίησης με τις καλύτερες πρώτες ύλες (σ.σ. 100% Μακεδονικό κριθάρι αειφόρου παραγωγής), προσφέροντας μια πλούσια και ισορροπημένη γεύση; Πρόκειται για μία μπύρα που έχει στον πυρήνα της την πολυπολιτισμικότητα, με πλούσια, ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και ήπια πικρή επίγευση που εντυπωσιάζει στη γεύση, αλλά και στο design του μπουκαλιού. Ειδικά όσον αφορά στο τελευταίο, σχεδιαστές, δημιουργοί και εμπνευστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στο κοινό αυτό το τόσο χαρακτηριστικό αποτέλεσμα που κάνει την μπύρα να ξεχωρίζει και να δεσπόζει όπου κι αν βρίσκεται. Απλά... φανταστική!

Jenny.Gr

Γνώρισε, λοιπόν, κι εσύ την μπύρα ΝΥΜΦΗ και άφησε τη μαγική, «υπερφυσική» της δύναμη να σε ταξιδέψει. Γιατί η μαγεία είναι εκεί, αρκεί να είσαι ανοιχτή για να τη δεις!


Ακολούθησε και το IG account της για να μένεις πάντα up-to-date με κάθε νεότερο!

Advertorial