UPDATE

Στην Καισαριανή οι γυναίκες παίζουν ποδόσφαιρο ακόμη και με καύσωνα


JTeam

16 Ιουνίου 2024

Στην Καισαριανή οι γυναίκες παίζουν ποδόσφαιρο ακόμη και με καύσωνα
Βρεθήκαμε στα Ξύλινα Καισαριανής το βράδυ της περασμένης Τετάρτης για να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα από τα πρώτα ματς του πέμπτου τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών. Και ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας

Η ώρα είναι περίπου 10 το βράδυ. Τα περισσότερα αθλητικά βλέμματα είναι στραμμένα στον τέταρτο ματς της σειράς των τελικών της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κάτι τέτοιο, όμως, δε συμβαίνει στην Καισαριανή, εκεί όπου σε λίγο πρόκειται να ξεκινήσει ένα από τα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στο γηπεδάκι 5X5 στα Ξύλινα Καισαριανής. Οι ποδοσφαιρίστριες των δύο ομάδων περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει το προηγούμενο παιχνίδι για να πάρουν τις θέσεις τους.

Έξω από τα σύρματα, υπάρχουν πολλές ακόμη γυναίκες που παρακολουθούν. Οι περισσότερες δείχνουν να γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Άλλωστε, όλο και σε κάποιο γήπεδο θα έχουν συναντηθεί αυτά τα χρόνια.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr