UPDATE

Από το X μέχρι το Μandy: 10 ταινίες που θα σε βάλουν στο απόλυτο κλίμα του slasher summer


JTeam

14 Ιουλίου 2024

Από το X μέχρι το Μandy: 10 ταινίες που θα σε βάλουν στο απόλυτο κλίμα του slasher summer
Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου, το slasher summer που ακούγεται στα social media είναι ό,τι πρέπει για το φετινό καλοκαίρι. Και με αυτές τις 10 ταινίες θα μπείτε στο κλίμα για τα καλά…

Από τον περασμένο μήνα, το Tik Tok μου έχει γεμίσει με βιντεάκια για το “slasher summer aesthetic”, το οποίο βασίζεται στις slasher ταινίες τρόμου των ’70s και ’80s για κατά συρροή δολοφόνους που σκοτώνουν νέους σε κατασκηνώσεις και όχι μόνο.

Τα βίντεο προτείνουν να πας για κάμπινγκ, να κάνεις βόλτες στο δάσος, να μαζευτείς με την παρέα για να μοιραστείτε τρομακτικές ιστορίες ή απλούστατα, να δεις πολλές κλασικές ταινίες του είδους, που μας φέρνει και στο ζητούμενο.

Ως μεγάλη θαυμάστρια του είδους, δεν μπόρεσα να αντισταθώ κι έψαξα ποιες slasher ταινίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στις πλατφόρμες για να δει κανείς!

Πέραν των κλασικών “Friday the 13th”, “I Know What You Did Last Summer” κλπ, που πάνω-κάτω όλοι έχουμε δει, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές επιλογές -αρκετές καινούργιες- για να προσθέσετε στο watchlist σας αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθούν οι 10 ταινίες που ξεχώρισα και σας προτείνω φυσικά.

Δες ποιες είναι στο monopoli.gr