CELEBRITIES

Οι παραγωγοί της ταινίας «The Deb» κατέθεσαν μήνυση εις βάρος της Ρέμπελ Γουίλσον για συκοφαντική δυσφήμιση


JTeam

13 Ιουλίου 2024

Οι παραγωγοί της ταινίας «The Deb» κατέθεσαν μήνυση εις βάρος της Ρέμπελ Γουίλσον για συκοφαντική δυσφήμιση
Instagram/Rebel Wilson
Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως υπεξαίρεσαν κεφάλαια από την ταινία και είχαν «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων»

Η Ρέμπελ Γουίλσον, η ηθοποιός που λατρεύουμε να βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη και που πρόσφατα επισκέφτηκε την Ελλάδα, γεμίζοντας τα social media της με εικόνες που έκαναν όλους τους followers της να ταξιδεύουν νοερά στη χώρα μας, δέχτηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τους παραγωγούς του «The Deb».

Η ίδια πρόσφατα ισχυρίστηκε πως οι παραγωγοί υπεξαίρεσαν κεφάλαια από την ταινία και είχαν «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Τώρα ήρθε η απάντηση στα όλα όσα δήλωσε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που έλαβε η Page Six, η Αμάντα Γκοστ, ο Γκρέγκορ Κάμερον και ο Βινς Χόλντεν -ναι, είναι οι παραγωγοί της ταινίας- τόνισαν ότι θα κινηθούν νομικά εις βάρος της.

Οι τρεις τους ισχυρίζονται πως η Ρέμπελ Γουίλσον προσπαθεί να τους εκφοβίσει για να «ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της με τη διάδοση μοχθηρών ψεμάτων, αδιαφορώντας για την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκαλούσαν τα απερίσκεπτα λόγια της».

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να την χαρακτηρίσουν ως μια γυναίκα που δείχνει ότι ενεργεί σαν υπέρμαχος άλλων γυναικών καλλιτεχνών και σαν πληροφοριοδότης ενάντια στην καταχρηστική συμπεριφορά που επικρατεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά στην πραγματικότητα, είναι «ένας νταής που θα αγνοήσει τα συμφέροντα των άλλων, για να προωθήσει τα δικά της».

Τέλος την κατηγόρησαν ότι αν και χορήγησε σε μια νεαρή καλλιτέχνιδα, τη Hannah Reilly, μια υποτροφία για να εργαστεί πάνω στο σενάριο της ταινίας, αναστατώθηκε πολύ όταν δεν δόθηκαν σε εκείνη τα συγχαρητήρια για τη συγγραφή της.

«Ο στόχος της ήταν να κερδίσει τα εύσημα για δουλειά που δεν έκανε εκείνη και να επισκιάσει νέους, ανερχόμενους καλλιτέχνες που πραγματικά άξιζαν τα εύσημα» -με αυτά ακριβώς τα λόγια τελειώνει η αγωγή.

Η συνέχεια λοιπόν, όπως δέιχνουν τα πράγματα, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.