UPDATE

Οι 5 σειρές που βλέπουν τώρα οι συνδρομητές του ελληνικού Netflix


Δήμητρα Πραντάλου

9 Σεπτεμβρίου 2024

Οι 5 σειρές που βλέπουν τώρα οι συνδρομητές του ελληνικού Netflix
Imdb
Από τις ακόλουθες σειρές του Netflix, η μία μάς έχει εντυπωσιάσει κι εμάς

Αν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σε βρήκε στο σπίτι με Netflix, δεν είσαι η μόνη. Η πλατφόρμα ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη της με νέες ενδιαφέρουσες σειρές. Έχουμε δει και καλύτερους μήνες, ψέματα να μην πούμε, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ποιες θα ήταν εκείνες που θα κέρδιζαν το ενδιαφέρον των συνδρομητών.

Το KAOS, για παράδειγμα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του Netflix, μιας και καταπιάνεται με την ελληνική μυθολογία. Εντάξει, περίπου. Ποιες είναι όμως οι άλλες τέσσερις σειρές;

Αναλυτικά οι 5 σειρές που φιγουράρουν στο ελληνικό Top10 του Netflix

Perfect Couple

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τη σειρά την περιμέναμε πώς και πώς και αυτό βγήκε προς τα έξω, αν κρίνουμε από το γεγονός πως βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού Top10.

Το The Perfect Couple είναι μια κλασική whodunnit σειρά -γίνεται δηλαδή μια δολοφονία και όλοι είναι ύποπτοι- που θα τη δεις σε δύο ημέρες. Ναι, είναι τόσο εθιστική. Ένας λόγος που την περιμέναμε επίσης, εκτός από το ότι λατρεύουμε το εν λόγω είδος, είναι και η επιστροφή της Νικόλ Κίντμαν σε τηλεοπτική σειρά, μετά το Big Little Lies. Και δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Αν δεν την έχεις δει ακόμα, τότε σίγουρα πρέπει να μπει στη λίστα σου. Και υποψιαζόμαστε πως θα ανυπομονείς για τη δεύτερη σεζόν, όπως κι εμείς.

Jenny.Gr
Imdb

KAOS

Φυσικά και το KAOS θα βρισκόταν στο ελληνικό Top10 και στη δεύτερη θέση. Άλλωστε, έχει συζητηθεί τόσο πολύ που από περιέργεια και μόνο, αρκετοί οι συνδρομητές μπήκαν στη διαδικασία να του δώσουν μια ευκαιρία. Τώρα πόσοι από αυτούς έφτασαν μέχρι το τέλος της σειράς, είναι άλλο θέμα.

Το καυστικό KAOS παρουσιάζει το πώς θα ήταν η ζωή αν οι άνθρωποι πίστευαν στους 12 Θεούς, μόνο που σκοπός του είναι είναι να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση. Στη σειρά αναφέρεται πως είμαστε στην Κρήτη, απλά μοιάζει με το Μαϊάμι. Και τι έγινε;

Jenny.Gr
Imdb

Emily in Paris

Παρά την απογοήτευση του πρώτου μέρος της τέταρτης σεζόν, το Emily in Paris κρατά γερά στο ελληνικό Top10. Βρίσκεται στην τρίτη θέση κι αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πως ακόμα κι αν οι κριτικές έθαψαν τη σειρά, οι συνδρομητές θα την επιλέγουν απλά για να περάσουν καλά και πως, ίσως, δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στις σειρές, προς ώρας, στο Netflix.

Όπως και να ΄χει, το Emily in Paris επιστρέφει σε τρεις ημέρες στο Netflix, για το δεύτερο μέρος, και αυτή τη φορά ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις για τα νέα επεισόδια, είναι πως η Έμιλι θα αποκτήσει νέο ειδύλλιο, με έναν κούκλο Ιταλό επιχειρηματία.

Jenny.Gr
Imdb

Prison Break

Γερές δόσεις νοσταλγίας μας χάρισε το Netflix τις τελευταίες εβδομάδες, αφού μετά το Lost, ήρθε η σειρά του Prison Break να μπει στην πλατφόρμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις μόλις πέντες ημέρες που είναι διαθέσιμο, έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση του ελληνικού Top10. Η θρυλική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005 και διήρκησε για πέντε σεζόν.

Αν είσαι millennial, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να έβλεπες φανατικά Prison Break και να είχες αφίσα του Μάικλ Σκόφιλντ στο δωμάτιό σου. Εμείς, πάντως, είχαμε.

Jenny.Gr
Imdb

Selling Sunset

Είναι το Selling Sunset μας το guilty pleasure στο Netflix; Ε να, μόλις σας το αποκαλύψαμε. Το ριάλιτι επέστρεψε για τον όγδοο κύκλο, ο οποίος δεν θα είναι και ο τελευταίος. Έχει μέλλον ακόμη.

Αν δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως πρόκειται για υπαρκτό μεσιτικό γραφείο, με όμορφες μεσίτριες, που προσπαθούν να ντιλάρουν ονειρικά σπίτια στο Λος Άντζελες. Γι’αυτά τα σπίτια που δεν θα γίνουν ποτέ δικά μας, αξίζει να το δεις.

Jenny.Gr
Imdb

TAGS