UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Η REPLAY και η FC Barcelona ενώνουν τις δυνάμεις τους για την έναρξη του “Suit Up to Help Grant Wishes”


1 Ιουνίου 2016

570.png

Δημοπρασία με παγκόσμιο χαρακτήρα και σκοπό την υποστήριξη του Make-A-Wish®. Στη Δημοπρασία διατίθενται τα αυθεντικά ρούχα που φόρεσαν οι παίκτες της FC Barcelona – μεταξύ των οποίων ο Messi, ο Neymar and ο Iniesta - στις εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της σεζόν  2013/2014.

Όλα τα έσοδα της Δημοπρασίας θα διατεθούν στην παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Make-A-Wish®

Η FC Barcelona και η REPLAY ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την έναρξη του “Suit Up to Help Grant Wishes”. Πρόκειται για δημοπρασία που διοργανώνεται με σκοπό να ενισχύσει το έργο της παγκόσμιας φιλανθρωπικής οργάνωσης Make-A-Wish®, που, ως γνωστόν, απευθύνεται στα παιδιά. Η δημοπρασία περιλαμβάνει μοναδικά ρούχα, αθλητικές στολές και αξεσουάρ που φορέθηκαν από  τους πιο αγαπημένους αθλητές του κόσμου και παίκτες της FC Barcelona, όπως ο Leo Messi, ο Neymar Jr και πολλοί άλλοι.   Η δημοπρασία θα διαρκέσει από 1 έως 17 Ιουνίου και θα συμβάλλει στη χρηματοδότηση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Make-A-Wish®, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες παιδιών από όλο τον κόσμο, που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στη δημοπρασία διατίθεται -μεταξύ άλλων- η casual και η επίσημη ενδυμασία της FC Barcelona, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους παίκτες από τη Replay, τον επίσημο χορηγό ένδυσης και υπόδησης της ομάδας και περιλαμβάνουν κοστούμια, παντελόνια και άλλα denim κομμάτια.

Η FC Barcelona διατηρεί μακροχρόνιους δεσμούς με  την οργάνωση Make-A-Wish®, καθώς πάνω από 200 παιδιά έχουν δει τις ευχές τους να πραγματοποιούνται μέσω του ιδρύματος FC Barcelona Foundation. Η δέσμευση αυτή στην πραγματοποίηση των παιδικών ευχών και εμπειριών που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή ήταν η αφορμή να επιλεγεί το Make-A-Wish®, για την ευκαιρία που δίνεται μέσω της δημοπρασίας.

Ο κ Jordi Cardoner, Αντιπρόεδρος της FC Barcelona, δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή: «Η εκπλήρωση των ονείρων μη προνομιούχων παιδιών αποτελεί ένα από τα πιο προσφιλή και γεμάτο ευαισθησία έργο που πραγματοποιεί το Ίδρυμα της FC Barcelona. Χάρη και στη δέσμευση της Replay, αυτή η φιλανθρωπική δημοπρασία θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο Make-A-Wish International, ώστε η Barça να γίνει το club των παιδιών σε όλο τον κόσμο. »

«Έχουμε πάντα συναίσθηση της μεγάλης τιμής και της εξαιρετικής σημασίας που έχει η σχέση μας με την FC Barcelona από την αρχή της συνεργασίας μας. Το γεγονός ότι τώρα μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε το Make-A-Wish® στη λεπτή και εύστοχη προσπάθεια για την εκπλήρωση των επιθυμιών παιδιών που αντιμετωπίζουν απειλητικές ασθένειες κατά της ζωής τους, μας κάνει ακόμα πιο περήφανους. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να βοηθήσουμε », δηλώνει με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της REPLAY, Matteo Sinigaglia.

Η οργάνωση Make-A-Wish® πραγματοποιεί  επιθυμίες των παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και εμπλουτίζει την ανθρώπινη εμπειρία με ελπίδα, δύναμη και χαρά, σε σχεδόν 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 1980, το Make-A-Wish έχει εκπληρώσει περισσότερες από 350.000 ευχές – αλλάζοντας τις ζωές των σοβαρά άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους, σε μια χρονική στιγμή που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

«Μια ευχή μπορεί να έχει μια βαθιά και μακροχρόνια επίδραση σε όλους όσοι συμμετείχαν - τα παιδιά, τους εθελοντές, τους δωρητές, τους χορηγούς, τους επαγγελματίες υγείας και ολόκληρες κοινότητες», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Make-A-Wish Internatioal, Jon STETTNER.

«Ωστόσο, η εκπλήρωση των επιθυμιών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των παιδιών, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των οργανισμών και των ατόμων, όπως της FC Barcelona και της REPLAY και το παγκόσμιο δίκτυο τους που αποτελείται από παθιασμένους fan. Από την πλευρά μας, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που δίνεται να γνωρίσουν οι φίλοι της FC Barcelona, παλιοί και νέοι, την αποστολή μας και τη μεταμορφωτική δύναμη που μπορεί να έχει για τη ζωή, μέσα από το “Suit Up to Help Grant Wishes” »

Μπορείτε  να υποβάλετε την προσφορά σας από 1 έως 17 Ιουνίου στο makeawish.vonality.com.