UPDATE CITY BLOGGING

Ο Βασίλης Καλλίδης μας "καρφώνει" τα γευστικά μυστικά της Αθήνας


19 Ιανουαρίου 2015

Ξέρετε που θα βρείτε το καλύτερο ταούκ κιοκσού ή τις απόλυτες χειροποίητες πίτες; Αν θελήσετε να φάτε το φρεσκότερο ψάρι που πρέπει να οδηγήσετε τα βήματά σας κι αν σας έρθει όρεξη για αιγυπτιακό που θα πρέπει να πάτε;

Ο Βασίλης Καλλίδης βρήκε τον τρόπο να μας λύσει όλες αυτές τις απορίες και να δημιουργήσει τον ιδανικότερο οδηγό που δίνει απαντήσεις στα πολύ συχνά ερωτήματα "Που θα πάμε για φαγητό;" και "Που θα βρω καλό καλό κάρυ;" και όχι μόνο.

Αν και Θεσσαλονικιός, περπάτησε, μύρισε, γεύτηκε και αποτύπωσε την Αθήνα όσο λίγοι. Άνθρωπος περίεργος και λάτρης των γνήσιων γεύσεων, έστησε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο και μόλις πριν ένα μήνα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία του έκδοση. Ο λόγος για το "Αθενς Σπεσιάλ, Λε Τουρ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και περιέχει, εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε γαστριμαργική όαση που αναφέρει, και ένα πολύ ενδιαφέρον ένθετο βιβλίο συνταγών.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα του που όπως λέει μεταξύ άλλων, τον έκανε να αγαπά το καλό φαγητό και του έμαθε που να το βρίσκει, που τον σήκωνε ψηλά για να μάθει να μη φοβάται...