UPDATE CITY BLOGGING

Gift pack: Τί θα πάρουμε στους αγαπημένους μας για τις γιορτές;


24 Δεκεμβρίου 2015

Οι γιορτές είναι ευκαιρία για να σκορπίσουμε χαρά και να φτιάξουμε τη διάθεση των αγαπημένων μας. Τα οικογενειακά τραπέζια ή ένα ρεβεγιόν με φίλους μας βάζουν αυτόματα σε mood να αγοράσουμε κάποιο δώρο για το ανάλογο κάλεσμα.

Αυτές τις μέρες βγαίνουμε στην αγορά αναζητώντας το κατάλληλο item για τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία γι'αυτό το Jennygr_team αποφάσισε να προσανατολιστεί σε κάποια items με focus στο σπίτι. Στολίδια και βιβλία, όλα όσα μπορούν να ομορφύνουν το χώρο μας και να κάνουν τις ώρες που περνάμε στο σπίτι πιο χαλαρωτικές και επικοδομητικές.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας μετά από σχολαστικό ψάξιμο. Άλλωστε κι εμείς σε αυτή τη διαδικασία είμαστε αυτές τις ημέρες! Πήγαμε λοιπόν μια βόλτα στα μαγαζιά και βρήκαμε τα καταλληλότερα δώρα για όλους. Μάλιστα, φροντίσαμε να πάρουμε και μερικά στολίδια για το γραφείο και άλλαξε εντελώς η διάθεσή μας.

[gallery-531285]

Όλα τα δώρα τα βρήκαμε στο Public κι έτσι ο καφές που ακολούθησε δεν μας βρήκε εξουθενωμένες, μα λαλίστατες και πολύ χαρούμενες!