UPDATE CITY BLOGGING

10+1 λόγοι που γονείς και παιδιά θα λατρέψουν το Easter Camp στο ΒΜΦ


11 Απριλίου 2019

easter_camp_sto_vmf.jpg

Από τη Μ. Δευτέρα 22.04 έως τη Μ.Τετάρτη 24.04, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί στο πρώτο Easter Camp. Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη δημιουργικά παιχνίδια, εικαστικά προγράμματα, χορό και συναρπαστικές δραστηριότητες έρχεται, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, στο κέντρο της πόλης!

Το σκέφτεστε ακόμη; Έχουμε 10+1 λόγους που θα σας πείσουν και θα σας κάνουν να λατρέψετε το Easter Camp στο ΒΜΦ:

  1. Θα απασχολούνται δημιουργικά και παράλληλα θα απολαμβάνουν τις ανοιξιάτικες μέρες στη φανταστική αυλή του παλιού εργοστασίου!
  2. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού τα παιδιά θα είναι σε χέρια… έμπειρων παιδαγωγών.
  3. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα αναπτύξουν την αίσθηση της ομαδικότητας μέσα από εικαστικά παιχνίδια, επιτραπέζια και φυσικά… θα κάνουν νέους φίλους!
  4. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να το παρακολουθήσουν από 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
  5. Θα χορέψουν ανέμελα στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης και μαζί με την ομάδα του Artfygio θα μάθουν χιπ-χοπ τη Μ. Δευτέρα 22.04 και σύγχρονο χορό τη Μ. Τετάρτη 24.04. Δύο εργαστήρια γεμάτα ρυθμό, μουσική, εκτόνωση και μοναδικές χορογραφίες!
  6. Θα ανακαλύψουν το θαυμαστό κόσμο του τσίρκο με τη βοήθεια έμπειρων ζογκλέρ και θα παίξουν με μπάλες, κορίνες, κρίκους και μονοποδήλατα! Πότε; Τη Μ. Τρίτη 23.04 στο εργαστήριο ακροβατικών από την ομάδα Circus Athens.
  7. Θα εμπνευστούν από φιγούρες του διάσημου καλλιτέχνη Keith Haring και θα ζωγραφίσουν αφήνοντας Πολύχρωμα Αποτυπώματα, τη Μ. Τρίτη 23.04.
  8. Θα λατρέψουν το SkyWalk, το υπερσύγχρονο, πιστοποιημένο και απόλυτα ασφαλές action park. Οι αιωρούμενες γέφυρες, η τσουλήθρα-τούνελ και τα παρατηρητήριά του θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους!
  9. Θα ακονίσουν τη φαντασία τους λύνοντας γρίφους, εξιχνιάζοντας μυστήρια και αναζητώντας… θησαυρούς! Τη Μ. Δευτέρα 22.04, ανεβαίνουν στο ψηλότερο κτίριο της Τεχνόπολης και ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό έγκλημα στον Πύργο. Τη Μ. Τετάρτη 24.04 επιστρατεύουν την παρατηρητικότητά τους κι αναζητούν το κρυμμένο όνομα ενός παλιού εργαζομένου του εργοστασίου φωταερίου προσπαθώντας να… μαντέψουν ποιος!
  10. Το Easter Camp βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως κίνησης. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε να μετακινηθείτε με το μετρό! Βρισκόμαστε 2 λεπτά μακριά από τη στάση Κεραμεικός (μπλε γραμμή)!

+1 : Θα πάρουν μια μικρή γεύση για όλα τα συναρπαστικά που θα συμβούν το καλοκαίρι στο Summer Camp στην Τεχνόπολη και θα ανυπομονούν να ξαναέρθουν!

Extra tip: Οι χώροι της Τεχνόπολης και η νέα αισθητηριακή διαδρομή του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου αποτελούν μια συναρπαστική ευκαιρία για να μάθουν τα παιδιά την ιστορία του παλιού εργοστασίου φωταερίου.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει! Προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Ημερομηνίες: Δευτέρα 22 έως Τετάρτη 24 Απριλίου 2019
Ώρες: 8.30 – 14.30

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα από 1 έως 3 ημέρες!

Κόστος συμμετοχής για τις 3 ημέρες: 60 ευρώ/παιδί
Κόστος συμμετοχής για 1 ημέρα: 20 ευρώ/παιδί
Ρωτήστε μας για τις εκπτώσεις στα αδερφάκια!

*Παρέχεται καθημερινά ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα.


Κρατήσεις θέσεων & περισσότερες πληροφορίες: 213 0109325
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-17:00