UPDATE #NOW

Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ταϋλάνδης


10 Σεπτεμβρίου 2013

THAI-FESTIVAL1.jpg

Το 4ο Thai Food Festival έρχεται και πάλι για να γεμίσει το Astir Palace με άρωμα από την εξωτική Ταϋλάνδη.

Το Ξενοδοχείο The Westin Athens σε συνεργασία με την Royal Thai Embassy, την Turkish Airways, και το περιοδικό Athens Insider φιλοξενεί μια από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου, τη, Ταϋλανδέζικη κουζίνα από τις 19 -29 Σεπτεμβρίου, 2013.

Οι Ταϋλανδοί Chefs Cherdhong Sonkanok και Saowanee Sunsa από το ξενοδοχείο The Westin Bangkok, θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες μοναδικά πιάτα που θα τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο της Ταϋλάνδης. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τη θερμή Ταϋλανδέζικη κουλτούρα μέσα από μια εξωτική σειρά εδεσμάτων, όπως σαλάτες με παπάγια και μάνγκο, λαχταριστά πιάτα με κάρυ και αρωματικά Ταϋλανδέζικα βότανα και πικάντικες σούπες με πρωτότυπα συστατικά.

Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ταϋλάνδης καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 19:00 -23:00, και Παρασκευή έως Κυριακή από τις 19.00 – 23.30.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, στις 21, 25 και 28 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα.

Πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 8902000, 210 8902137, 210 8901727, ή επισκευθείτε το www.westinathens.com.

living_in_thailand

Η Ταϋλανδέζικη κουζίνα αναφέρεται στα χαρακτηριστικά πιάτα, ποτά, και τους τρόπους μαγειρέματος της Ταϋλάνδης, στη Νοτιοανατολική Ασία. Είναι γνωστή για τα καυτερά και πικάντικα πιάτα της και την ισορροπία μεταξύ 5 θεμελιωδών γεύσεων - καυτό (πικάντικο), ξινό, γλυκό, αλμυρό και πικρό.

Αν και θεωρείται γενικά ως μία ενιαία κουζίνα, η ταϋλανδέζικη κουζίνα απαρτίζεται από διαφορετικές κουζίνες που αντιστοιχούν στις τέσσερις κύριες περιοχές της χώρας: βορινή, βορειοανατολική (ή Isan), κεντρική και νότια. Όλες οι κουζίνες έχουν κοινά υλικά ή έχουν επηρεαστεί από γειτονικές χώρες. Πολλά δημοφιλή πιάτα που καταναλώνονται στην Ταϊλάνδη ήταν αρχικά κινεζικά πιάτα που εισήχθησαν στη χώρα.

Η Ταϋλανδέζική κουζίνα είναι γνωστή για την ενθουσιώδη χρήση φρέσκων μυρωδικών και καρυκευμάτων καθώς επίσης και σάλτσας ψαριού. Η κουζίνα αυτή είναι πολύ δημοφιλής σε πολλές δυτικές χώρες ειδικά στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, μερικές χώρες στην Ευρώπη όπως η Αγγλία, καθώς επίσης και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Με την ευγενικη χορηγία της Turkish Airlines και του περιοδικού Insider.