UPDATE #NOW

Ο Τζάκ και η Φασολιά


3 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα θα κάνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ένα αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων.

Ο Τζάκ και η Φασολιά είναι ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο παραμύθι αγγλικής προέλευσης που πρωτοεκδόθηκε στο Λονδίνο το 1807. Πρόκειται για την αφήγηση ενός ζωηρού, σκανδαλιάρικου, επιπόλαιου και απερίσκεπτου αγοριού και το πέρασμα του στην "ωριμότητα". Ένα απ' τα μηνύματα του έργου, είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να παρατάμε στη μέση, κάτι που αρχίζουμε. Όταν αρχίζουμε κάτι , πρέπει να το φέρουμε σε πέρας όσες δυσκολίες και αν συναντήσουμε. Έτσι και ο Μικρός Τζάκ , σκαρφαλώνοντας την Φασολιά, κάποια στιγμή κουράστηκε, σταμάτησε , σκέφτηκε να κατέβει, φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρει, σκέφτηκε να τα παρατήσει, σκέφτηκε μήπως δεν έπρεπε να είχε καν ανέβει.

ΑΦΙΣΑ

Αλλά παρ’ όλα αυτά με πείσμα, υπομονή, δύναμη , και κουράγιο συνέχισε μέχρι να φτάσει στο τέλος, να φτάσει στην κορυφή. Ακόμα και όταν έφτασε εκεί όμως η προσπάθεια του δεν είχε τελειώσει. Είχε ανέβει το δέντρο της τύχης του, αλλά τώρα έπρεπε να κατακτήσει και το Κάστρο της Ζωής του. Πράγμα που το κατόρθωσε.

Η Θεατρική παράσταση θα ανέβει στο “ALTERA PARS” (Μεγ. Αλεξάνδρου 123 - Κεραμεικός) σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Σώζου.

Οι παραστάσεις θα είναι κάθε Κυριακή στις 12:00 πμ. Επίσης γίνονται οργανωμένες παραστάσεις καθημερινά για σχολεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.